WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Υποτροφίες από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο

EuropaikoProtypo2021Ενθαρρύνουμε την αριστεία, καλλιεργώντας προσωπικότητες του αύριο!


Το Ευρωπαϊκό Πρότυπο – European Philosophy of Schools (EPS) ανοίγει δρόμο στο παιδαγωγικό αίτημα για ευγενή άμιλλα και δια βίου αυτοβελτίωση.

Με στόχο την αριστεία – καλλιέργεια κοινωνικοσυναισθηματικών δεξιοτήτων, παρέχει κίνητρο ανάπτυξης μιας ολόπλευρης, αυτόνομης προσωπικότητας σε σημερινούς μαθητές – αυριανούς πολίτες του κόσμου.

Με προοπτικές επίτευξης υψηλών ακαδημαϊκών στόχων καλεί τους ενδιαφερόμενους στη διεκδίκηση μιας εκ των προσφερόμενων από το Σχολείο μας υποτροφιών.


Συγκεκριμένα προσφέρει, με απόλυτη διαφάνεια:  

Εξωτερικές Υποτροφίες Αριστείας σε μαθητές/τριες από άλλα σχολεία,
Εσωτερικές Υποτροφίες Αριστείας σε μαθητές/τριες των εκπαιδευτηρίων μας,

με γνώμονα τις ακαδημαϊκές επιδόσεις τους, τη μετρήσιμη σε κοινωνικο-συναισθηματικούς στόχους συμπεριφορά τους και τυχόν διακρίσεις τους σε διαμαθητικούς διαγωνισμούς πανελλήνιας εμβέλειας.  

Οι ανωτέρω αφορούν υποτροφίες μείωσης διδάκτρων σε ποσοστό: 100%, 70%, 50%, 25%


Ημερομηνίες εξεταστικών δοκιμασιών για τη διεκδίκηση υποτροφιών για μαθητές που κατά το σχολικό έτος 2022-3 θα φοιτήσουν είτε στην Α’ Γυμνασίου είτε στην Α’ Λυκείου. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις προγραμματισμένες ημερομηνίες είτε στο σχολικό συγκρότημα στο Ελληνικό είτε στον Πειραιά.

• Στις 27.2.2022 για μαθητές Α' Γυμνασίου, στο Ελληνικό
• Στις 20.3.2022 για μαθητές Α' Γυμνασίου, στον Πειραιά
• Στις 02.4.2022 για μαθητές Β' Γυμνασίου & Α' Λυκείου, στο Ελληνικό

 

Κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εξεταστικών δοκιμασιών θα παρουσιαστεί συνολικά ο τρόπος λειτουργίας του Σχολείου μας ως προς τις παιδαγωγικές αρχές που το διέπουν, τη διδακτική μεθοδολογία και το σύστημα αξιολόγησης των μαθητών του.

Σημειώνεται ότι ανεξαρτήτως τόπου διεξαγωγής των εξετάσεων, προβλέπεται ευελιξία ως προς την επιλογή εκπαιδευτηρίου φοίτησης για τους επιτυχόντες μαθητές/τριες, σε περίπτωση που το επιτρέπει ο προβλεπόμενος από το Σχολείο μας αριθμός των μαθητών που φοιτούν ανά τμήμα.


Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες προκηρύξεις, τους όρους συμμετοχής και την εξεταζόμενη ύλη μπορείτε να επικοινωνείτε με το  Ευρωπαϊκό Πρότυπο - European Philosophy of Schools (ΕPS),

μέσω email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλεφωνικά, στο: 210.9618626
ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: https://www.eps.edu.gr/ypotrofies-eps

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.