WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Προκήρυξη υποτροφιών Ευρωπαϊκό Πρότυπο-EPS

EuropaikoProtypo2021Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την προκήρυξη υποτροφιών που αφορούν το σχολικό συγκρότημα του Πειραιά, για τις τάξεις Α’ Γυμνασίου & Α’ Λυκείου κατά το σχολικό Έτος 2022-3.

 

Εναρμονισμένο με τη θεώρηση της εκπαίδευσης ως παροχής κινήτρων στο μαθητικό πληθυσμό, το εκπαιδευτήριο «Ευρωπαϊκό Πρότυπο» - European Philosophy of Schools (EPS) καλεί μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό του σχολείου μας, στην Α’ Γυμνασίου & Α’ Λυκείου, να διεκδικήσουν μία από τις 5 προκηρυσσόμενες υποτροφίες μείωσης διδάκτρων και πιο συγκεκριμένα:

  • μια υποτροφία 100%
  • μια υποτροφία 70%
  • μια υποτροφία 50% και
  • δύο υποτροφίες, 25% η καθεμία

 

Μέσω παροχής ανάλογων κινήτρων απώτερος στόχος του σχολείου μας είναι η κινητοποίηση του ενδιαφέροντος για ευγενή άμιλλα και ένταξη σε μια μαθητική ομάδα, με προοπτικές επίτευξης υψηλών ακαδημαϊκών στόχων και βίωσης μιας ξεχωριστής σχολικής εμπειρίας.

Σε συνέχεια της παραπάνω προκήρυξης ορίζουμε ως ημερομηνία εξέτασης για τη διεκδίκηση των υποτροφιών το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022, στο σχολικό συγκρότημα του Πειραιά: Λάμπρου Σπύρου 14, 18537, Πειραιάς, ημερομηνία κατά την οποία θα παρουσιαστεί συνολικά ο τρόπος λειτουργίας του Λυκείου ως προς τις παιδαγωγικές αρχές που το διέπουν, τη διδακτική μεθοδολογία και το σύστημα αξιολόγησης των μαθητών του.


Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα προκήρυξη, τους όρους συμμετοχής και την εξεταζόμενη ύλη επικοινωνήστε με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 210.9618626 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα στο τέλος του επισυναπτόμενου link.

Για όλες τις πληροφορίες, παρακαλούμε ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://www.eps.edu.gr/prokiryxi-ypotrofion-gia-to-scholiko-sygkrotima-toy-peiraia-gia-a-gymnasioy-amp-a-lykeioy-gia-to-scholiko-etos-2022

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.