WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Webinar «Παιδική Κακοποίηση & Παραμέληση: Αναγνώριση, Πρόληψη & Αντιμετώπιση»

MC newΔευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021, 18:00 – 20.30

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube

 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ONLINE ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ


Η 3η και καταληκτική προγραμματισμένη εκδήλωση του θεματικού κύκλου «Η Αγάπη δεν Αφήνει Σημάδια» ο οποίος πραγματοποιείται στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης, για την εξάλειψη της βίας σε γυναίκες & παιδιά, εστιάζει στην ενημέρωση για την παιδική κακοποίηση!


Online Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Παιδική Κακοποίηση και Παραμέληση: Αναγνώριση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση» διοργανώνει η Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Mediterranean College. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, 18.00-20.30, με τη συμμετοχή έγκριτων επιστημόνων & φορέων:

• Δρ. Τίνα Απέργη, Κλινική Ψυχολόγος, ΜΚΟ “Eliza”.
• Εκπρόσωπος από το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας.
• Νίκος Σταματογιάννης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Ψυχολόγος, Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.
• Μαρία Παναγιωτάκη, Ψυχολόγος-Κοινωνιολόγος, Ψυχοδραματίστρια.

Εισαγωγή-Συντονισμός:
• Δρ. Αγγελική Τριανταφυλλάκη, Programme Leader της Σχολής Επιστημών της Αγωγής, Mediterranean College
• Ευαγγελία Τσερπέλη, Ψυχολόγος, MSc, Διδάσκουσα του μαθήματος Child Protection του BA Early Childhood Studies, Mediterranean College


Σκοπός της online ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου για το φαινόμενο της παιδικής κακοποίησης και παραμέλησης. Στόχους αποτελούν η ενημέρωση του κοινού για τις μορφές κακοποίησης και η αναγνώριση αυτών καθώς και η ανάδειξη των τρόπων αντιμετώπισης περιστατικών παιδικής κακοποίησης και παραμέλησης από επαγγελματίες υγείας και εκπαίδευσης.


MC PaidikiKakopioisi121Η εκδήλωση απευθύνεται σε:
• Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ειδικό εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό, νηπιαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και εργαζόμενους σε δομές ειδικής αγωγής και ψυχικής υγείας
• Προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των πιο πάνω κλάδων
• Σπουδαστές ΙΕΚ της Ειδικότητας Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
• Στο ευρύτερο κοινό για λόγους προσωπικής ή/και επαγγελματικής ανάπτυξης


Συντονιστείτε διαδικτυακά στο YouTube link που θα σταλεί στο email που θα δηλώσετε στη φόρμα, για να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση. Ερωτήσεις προς τους εισηγητές θα μπορούν να γίνουν γραπτώς μέσω της πλατφόρμας του YouTube, στο chat box.


Η Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Mediterranean College παρέχει αναγνωρισμένα Bachelor’s και Master’s, σε περιζήτητες ειδικότητες, όπως εκείνες του Παιδαγωγού, Ειδικού Παιδαγωγού ή Καθηγητή Αγγλικής Γλώσσας.

BΑ (Hons) in Early Childhood Studies
MA Education (TESOL): Teaching English to Speakers of Other Languages
MA Inclusion and Special Educational Needs and Disability (ISEND)
MA Education (Leadership & Management)
MSc Counselling and Psychology in Educational Settings


Τα προγράμματα:

Οδηγούν σε διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία από το καλύτερο σε κατάταξη Βρετανικό Τα Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα (University of Derby) στις Επιστήμες της Αγωγής, (20th Guardian University Guide, 2020).
Εξασφαλίζουν υποχρεωτική εποπτευόμενη πρακτική άσκηση – έως 250 ώρες – σε παιδαγωγικά πλαίσια φροντίδας παιδιών 0-8 ετών ή σε κέντρα ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, στο δίκτυο των 60 συνεργαζόμενων εκπαιδευτηρίων και φορέων της Σχολής.
Εφαρμόζουν το δίγλωσσο μοντέλο διδασκαλίας (Ελληνικά-Αγγλικά), δημιουργώντας επαγγελματίες με διεθνή προοπτική.
Τα μαθήματα πλαισιώνονται από παράλληλες εκπαιδευτικές δράσεις, όπως εργαστήρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις, εκθέσεις φοιτητών, σεμινάρια, φιλανθρωπικά Bazaar, ημερίδες, συνέδρια κ.ά.


Μάθε περισσότερα και κάνε σήμερα την εγγραφή σου στα ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, με επιδότηση έως 35%.


Mediterranean College

Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94, 10434, Τ: +30 210 8899600
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 11251, Τ: +30 210 8899600
Γλυφάδα: Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65, 16675, Τ: +30 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625, T: +30 2310 287779

www.medcollege.edu.gr | Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.