WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Προκήρυξη ΠΜΣ "Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό"

PADA MScTourismEntrepreneurshipΤο Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνουν και λειτουργούν για το ακαδημαϊκό έτος 2021–2022 κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.), με τίτλο: «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό». ΦΕΚ:3988/14-09-2018,τ.Β’

 


Αντικείμενο
Το προαναφερόμενο Διιδρυματικό Πρόγραμμα «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό» έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις που υποστηρίζουν την ανάπτυξη στρατηγικής καινοτομίας στον κλάδο του τουρισμού. Από το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 λειτουργεί με ανανεωμένο Πρόγραμμα Σπουδών.

Η θεματολογία του Προγράμματος συνδυάζει γνώσεις που συνδέουν την θεωρία και την πράξη και αφορούν στην Επιχειρηματικότητα και στην Καινοτομία στον χώρο των Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών και, εν γένει, σε τομείς αιχμής στον κλάδο του Τουρισμού.


Συνεργαζόμενα Ιδρύματα
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ


Χρονική διάρκεια
Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ορίζεται σε τρία (3) διδακτικά εξάμηνα.


Υποψήφιοι
Στο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (T.E.I.) της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.


Αριθμός Εισακτέων
Ο αριθμός των εισακτέων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα σαράντα πέντε (45) άτομα.


Δίδακτρα
Τα δίδακτρα ανέρχονται σε 3.000 ευρώ τα οποία καταβάλλονται σε τρεις (3) δόσεις: α) η πρώτη δόση των διδάκτρων (1.200 ευρώ) καταβάλλεται με την εγγραφή στο Π.Μ.Σ., β) η δεύτερη δόση των διδάκτρων (900 ευρώ) στο τέλος του πρώτου εξαμήνου από της εγγραφής και η τρίτη δόση (900 ευρώ) στο τέλος του δεύτερου εξαμήνου από της εγγραφής και πριν από την έναρξη του τρίτου εξαμήνου.
Με βάση τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 35 του Ν. 4485/2017 και της υπ. αριθμόν 131757/Ζ1/02-08-2017 υπουργικής απόφασης, έως το 30% των φοιτητών θα απαλλάσσονται από τα τέλη φοίτησης με βάση οικονομικά/κοινωνικά κριτήρια.


Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.