WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Open Day - European Philosophy of Schools (EPS) - Πρότυπο Πειραιά

Europaiko Protypo2016Το European Philosophy of Schools (EPS) – Πρότυπο Πειραιά σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο Επιλέγω Πρότυπο, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση, με περιορισμένο αριθμό διά ζώσης συμμετεχόντων την Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 και ώρα προσέλευσης 9.00-9.45 π.μ.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:
Θα διεξαχθούν διά ζώσης προσομοιωτικές εξετάσεις για εισαγωγή σε Πρότυπα Γυμνάσια, με ευθύνη οργάνωσης και εποπτείας από την εκπαιδευτική ομάδα του Επιλέγω Πρότυπο. Οι συμμετέχοντες διαγωνιζόμενοι θα διεκδικήσουν μία από τις 5 προσφερόμενες Υποτροφίες Αριστείας τριετούς διάρκειας φοίτησης ως μαθητές/μαθήτριες της Α’ Γυμνασίου (Σεπτέμβριος 2021).
Θα παρουσιαστούν οι βασικές παιδαγωγικές αρχές του Σχολείου και ο τρόπος υλοποίησής τους στη διδακτική πράξη.
Θα υπάρξει η δυνατότητα γνωριμίας με το ανθρώπινο, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό μας, σε μια ανοιχτή συζήτηση στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Σεβόμενοι εξ ορισμού το εκπαιδευτικό σας έργο, σε μια προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των μελών της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, σας αποστέλλουμε το παρόν, με σκοπό να ενημερώσουμε εσάς προσωπικά και ενδιαφερόμενους μαθητές/τριες του σχολείου σας για την επίσημη έναρξη λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου μας στον Πειραιά. Το εν λόγω εκπαιδευτήριο θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο του 2021 (Γυμνάσιο -Λύκειο), στο πλαίσιο επέκτασης της εκπαιδευτικής μας μονάδας στο Ελληνικό, με δεκάχρονη παρουσία στο χώρο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Europaiko openday 230521Προκειμένου να ενθαρρύνουμε την αριστεία και να στηρίξουμε το παιδαγωγικό αίτημα για ευγενή άμιλλα και ενίσχυση μαθησιακού κινήτρου, προσφέρουμε Εξωτερικές Υποτροφίες Φοίτησης σε επιτυχόντες μαθητές/μαθήτριες άλλων σχολείων, οι οποίοι θα συμμετάσχουν διά ζώσης στις εξεταστικές δοκιμασίες Μαθηματικών και Νεοελληνικής Γλώσσας, την Κυριακή, 23. 05.2021. Οι αναφερόμενες υποτροφίες - τριετούς διάρκειας φοίτησης, με προαπαιτούμενο τη διατήρηση του υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου και της επιθυμητής κοινωνικο-συναισθηματικής συμπεριφοράς από μέρους των μαθητών/τριών- προκηρύσσονται ακολούθως και η απονομή τους θα γίνει με απόλυτη διαφάνεια:
μια υποτροφία 100%
μια υποτροφία 70%
μια υποτροφία 50%
δύο υποτροφίες, 25% η καθεμία

Μέσω παροχής ανάλογων κινήτρων απώτερος στόχος του σχολείου μας είναι η κινητοποίηση του ενδιαφέροντος για ένταξη στο μαθητικό δυναμικό του European Philosophy of Schools (EPS) – Προτύπου Πειραιά, με προοπτικές επίτευξης υψηλών ακαδημαϊκών στόχων και βίωσης μιας ξεχωριστής σχολικής εμπειρίας.


Θα αποτελούσε ανεξαρτήτως των προαναφερθέντων ξεχωριστή τιμή για εμάς να σας έχουμε συμμέτοχους σε μελλοντικές μας δράσεις, ποικίλου επιστημονικού και γνωστικού ενδιαφέροντος, όπως ημερίδες και διαμαθητικούς διαγωνισμούς, με πρωτοβουλία διοργάνωσης των Ομίλων Ρητορικής & Δημιουργικής Γραφής και Θετικών Επιστημών του Σχολείου μας.


Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας για τηλεφωνική επικοινωνία, στο 210-9618626 ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δεδομένων των υγειονομικών συνθηκών θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας για την προστασία όλων μας. Αναμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.