WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πανεπιστήμιο Πειραιώς - CSAP Mastering Program

PAPEI CSAPΤο CSAP Mastering Program (https://csap.gr) είναι Executive Πρόγραμμα Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΚΕΔΙΒΙΜ) και στοχεύει στο να παρέχει άρτια και ποιοτική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, ώστε να παράγει καταρτισμένους και πιστοποιημένους Επαγγελματίες του Συστημικού Management και να συμβάλλει θετικά με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην εύρεση και μεταγραφή εργασίας αλλά και στην ανταγωνιστικότητα και στην ανάπτυξη τις Ελληνικής Οικονομίας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε πέραν των βασικών μαθημάτων (κορμού και επαγγελματικής εκπαίδευσης) να παρέχει και κατάλληλα σχεδιασμένα μαθήματα ειδίκευσης, με απώτερους στόχους:

α) Να παρέχεται κατάλληλη εκπαίδευση, ώστε οι υποψήφιοι να αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την εφαρμογή των σύγχρονων συστημικών προσεγγίσεων σε πολύπλοκα προβλήματα διοίκησης, διαχείρισης έργων και τεχνολογίας. Οι συστημικές προσεγγίσεις έχουν ευρύ πεδίο εφαρμογών χωρίς περιορισμούς.
β) Να δίνεται έμφαση στο ρόλο του Επαγγελματία Συστημικού Aναλυτή ως στελέχους των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, ο οποίος επιδιώκει τη βελτίωση της αξίας μέσω της μελέτης των προβλημάτων και των αναγκών με στόχο τον καθορισμό των κατάλληλων μεθοδολογιών, εργαλείων και πρακτικών, που θα λύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα και θα επιτύχουν σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση ή τον οργανισμό αλλά και για τον ίδιο.


Τα πιστοποιημένα πρόσωπα του CSAP Mastering Program αποκτούν Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Συμβούλου Επιχειρήσεων από το Διοικητικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Σημαντικό ανταγωνισμό πλεονέκτημα στην εύρεση και μεταγραφή εργασίας.


Επιπλέον το CSAP προσφέρει και τις ακόλουθες μη υποχρεωτικές επαγγελματικές ειδικεύσεις για τις αντίστοιχες Διεθνείς Πιστοποιήσεις:

01. Το CSAP είναι και CISCO Academy και θα προσφέρει την εκπαίδευση για τη Διεθνή Πιστοποίηση «CCNA Routing and Switching certified».
02. To CSAP σε συενργασία με άλλους φορείς θα προσφέρει και την εκπαίδευση για τη Διεθνή Πιστοποίηση «SAP Business One Consultant certified».


Στο CSAP Mastering Program μπορούν να υποβάλλουν κυρίως οι απόφοιτοι ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Ιδιωτικών Κολλεγίων και επαγγελματίες με ή χωρίς πτυχίο.

Η Υποβολή Αιτήσεων άρχισε και θα γίνουν αποδεκτά μόνο 45 πρόσωπα.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.