WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Διαμαθητικός Διαγωνισμός Ρητορικής

Europaiko Protypo2016Ο Όμιλος Ρητορικής και Δημιουργικής Γραφής του Ευρωπαϊκού Προτύπου διοργανώνει διαδικτυακό Διαγωνισμό Εκφραστικής Ανάγνωσης, το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, με την επιστημονική υποστήριξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ρητορική, Επιστήμες του Ανθρώπου και Εκπαίδευση» - Ε.Κ.Π.Α και της Ελληνικής Ένωσης για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση.

Σε ιδιάζουσες συνθήκες εξ αποστάσεως δράσεων, μαθητές και μαθήτριες συναντιούνται, αποκτούν φωνή, ερμηνεύουν και μεταδίδουν στους ακροατές τους κειμενικά μηνύματα, κάνοντας παράλληλη χρήση παραγλωσσικών και εξωγλωσσικών στοιχείων. Οι μαθητές/μαθήτριες θα διαβάσουν με ανοιχτή κάμερα και κατόπιν έγκρισης – συγκατάθεσης γονέων και κηδεμόνων. Στον α΄ προκριματικό γύρο το κείμενο θα είναι της επιλογής των συμμετεχόντων, ενώ στον β΄ προκριματικό, στον ημιτελικό και στον τελικό το κείμενο θα είναι άγνωστο για τους διαγωνιζόμενους.


Ο Διαγωνισμός Εκφραστικής Ανάγνωσης απευθύνεται σε μαθητές Στ΄ Δημοτικού και Γυμνασίου και θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Teams, στην οποία θα έχουν πρόσβαση μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί, κριτές, μέλη της διοργάνωσης και όποιος/α ενδιαφερόμενος/η επιθυμεί να παρακολουθήσει τη δράση.

Ημερομηνία έναρξης: Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

 

EurProtypo Ritoriki0421

 

 

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.