WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Last call για συμμετοχή στα Education Leaders Awards

EducationLeadersAwards2021Η πλατφόρμα υποβολής θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 21 Μαρτίου


Τα Education Leaders Awards θεσπίστηκαν το 2016, με σκοπό να αναδείξουν το φάσμα των δραστηριοτήτων εκείνων που ξεχώρισαν σε κάθε βαθμίδα και από κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας μας.

Ιδιαίτερα φέτος, η αναγνώριση για τις ιδέες, την εφαρµογή τους και το αποτέλεσµα της εκπαιδευτικής εµπειρίας, που αυτές προσέφεραν, έχει µεγαλύτερη αξία, καθώς το πλαίσιο εκπαίδευσης άλλαξε πλήρως, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών. Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλλουν Εκπαιδευτικές Μονάδες (όπως φορείς, επιχειρήσεις, ιδρύματα κ.λπ.) του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν στην Εκπαίδευση, αλλά και Εκπαιδευτικοί που επιτελούν εξαιρετικό έργο, με κοινωνικό αντίκτυπο πέραν του προσδοκώμενου.


Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής είναι η Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, π. Επίτροπος Ε.Ε. και π. Υπουργός. Η προθεσμία υποβολής είναι 19 Μαρτίου, η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 21 Μαρτίου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας των υποψηφιοτήτων.

 

Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή υποψηφιοτήτων στο www.educationleadersawards.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.