WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Project "Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη"

Europaiko Protypo2016Ολοκληρώθηκε το 5ο Συνέδριο Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη διαδικτυακά, πάντα κοντά σε όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου!

Μάλιστα, φέτος έχοντας επεκταθεί και με την αγγλόφωνη έκδοση 2 επιτροπών σε σχολεία του εξωτερικού με εξαιρετικό επίπεδο συμμετοχών.


To #HumanRightsfromHome υλοποιήθηκε, καθώς κάθε μαθητής ανέλαβε το ρόλο διπλωμάτη ή δημοσιογράφου από το δωμάτιό του, εμπεδώνοντας όμως την αξία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τον πιο προσιτό σε αυτά τρόπο!

Το Ευρωπαϊκό Πρότυπο συμμετείχε με εκπροσώπηση 12 διπλωματών και δημοσιογράφων από τη Γ Γυμνασίου, για πρώτη φορά. Τα παιδιά δηλώνουν ενθουσιασμένα από την πορεία των διαδικασιών, έχοντας αποκομίσει γνώσεις και ανταλλάσσοντας ιδέες για την εμπέδωση της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πράξη με τη βοήθεια των καταξιωμένων προεδρείων τους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την άριστη προσπάθεια, που μας έφερε όλους λίγο πιο κοντά παρά τις συνθήκες της εξ αποστάσεως διεξαγωγής.


Η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου "Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη" , πραγματοποιήθηκε λοιπόν στις 11-13 Δεκεμβρίου 2020 Online με σκοπό την προστασία της υγείας όλων ενόψει της πανδημίας.

Ωστόσο η διαφορετική φετινή διεξαγωγή δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο των προηγούμενων διοργανώσεων αλλά ούτε και το εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες έστω και εξ αποστάσεως!


Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που συμμετείχαν για την προσπάθεια και την εξαιρετική εκπροσώπηση του σχολείου μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το 2021, ευχόμαστε δια ζώσης όλοι ασφαλείς και υγιείς!

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.