WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Καθημερινό μάθημα στο ΙΒ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα σε ανακαινισμένες αίθουσες

Doukas2019Το νέο σχολικό έτος, οι μαθητές του International Baccalaureate των Εκπαιδευτηρίων Δούκα θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους σε νέες ανακαινισμένες αίθουσες, όπου θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα προστασίας της υγείας και μάλιστα, σε ολιγομελή τμήματα, με στόχο την ολοκληρωμένη προετοιμασία τους για τα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού.


Ακόμη και στην περίπτωση που το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώσει την εκ περιτροπής παρακολούθηση των μαθημάτων, το International Baccalaureate των Εκπαιδευτηρίων Δούκα θα συνεχίσει κανονικά την καθημερινή του λειτουργία, ακολουθώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.


Σε μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά με πολλές ανατροπές στον τρόπο εισαγωγής υποψηφίων στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, οι απόφοιτοι του International Baccalaureate των Εκπαιδευτηρίων Δούκα σημείωσαν και φέτος υψηλά ποσοστά επιτυχίας και εισήχθηκαν όλοι τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, και μάλιστα σε σχολές της πρώτης τους επιλογής. Συγκεκριμένα, το 100% των μαθητών αποφοίτησαν (παγκόσμιος Μ/Ο 77%) και εισάγονται στα ξένα Πανεπιστήμια, με το 80% περίπου να φοιτούν σε σχολές της πρώτης επιλογής τους σε μεγάλα Πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής. Επιπλέον, το 52% των μαθητών αρίστευσε με βαθμολογία από 38 και επάνω (με άριστα το 45), όταν ο παγκόσμιος μέσος όρος δεν ξεπερνά το 30.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.