WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παράταση Αιτήσεων στο ΠΜΣ "Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Διαχείριση του Χώρου"

XarokopeioΕνημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους για την υποβολή αίτησης εισαγωγής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) για την απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης με τίτλο «ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ» στις παρακάτω κατευθύνσεις:

Κατεύθυνση Α: Διαχείριση Φυσικών και Ανθρωπογενών Κινδύνων και Καταστροφών
Κατεύθυνση Β: Χωρικές Πολιτικές και Ανάπτυξη στην Ευρώπη
Κατεύθυνση Γ: Γεωπληροφορική

ότι η προθεσμία υποβολής αίτησης ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ως 04/09/2020.


Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης στο ΠΜΣ έχουν οι πτυχιούχοι Σχολών και Τμημάτων Ελληνικών Πανεπιστημίων, καθώς και αντιστοίχων Τμημάτων της αλλοδαπής και Τμημάτων Α.Τ.Ε.Ι., σε επιστημονικά πεδία σχετικά με το αντικείμενο των κατευθύνσεων του προκηρυσσόμενου προγράμματος (σύμφωνα με το αρθρ. 34 παρ. 1 του Ν. 4485/2017 ΦΕΚ 114 τ.Α΄). Σε περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της αλλοδαπής, θα πρέπει να υποβάλλονται και οι σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας από τον αρμόδιο φορέα (ΔΟΑΤΑΠ ή ΔΙΚΑΤΣΑ).

 

Το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα για σπουδές πλήρους και μερικής φοίτησης.

Ο συνολικός αριθμός θέσεων είναι εξήντα (60).

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών απαιτεί καταβολή διδάκτρων.


Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν έχουν δικαίωμα να καταθέσουν αίτηση για απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής διδάκτρων σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο άρθρο 35 του ν. 4485/2017.

Στο πρόγραμμα προβλέπονται έξι (6) υποτροφίες αριστείας για τους ΜΦ, μία ανά κατεύθυνση για τα δυο εξάμηνα των μαθημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά στον διαδικτυακό τόπο: https://application.hua.gr/

Πληροφορίες: κ. Πολύκαρπος Παπαδόπουλος, Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Γεωγραφίας, τηλ. 210 95 49 325, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Γεωγραφίας: https://www.geo.hua.gr/

 

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.