WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

4ος Διαγωνισμός Γρίφων Μαθηματικών και Λογικής για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από την Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Ekpaideutiki AnagennisiΓια τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνεται από τα Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» ο Διαγωνισμός Γρίφων Μαθηματικών και Λογικής.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 και ώρες 08:30-19:30 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, από ολόκληρη την Ελλάδα, εκπροσωπώντας δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον 4ο Διαγωνισμό Γρίφων Μαθηματικών και Λογικής που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης.


Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οι μαθητές βασισμένοι στη Μαθηματική σκέψη και στη Λογική θα κληθούν οργανωμένοι σε τριμελείς ομάδες, να λύσουν τους Γρίφους που έχει επιλέξει η Οργανωτική Επιτροπή για να καταφέρουν να φτάσουν στην τελική φάση του Διαγωνισμού.

Οι μαθητές οι οποίοι θα συμμετέχουν στη συνολική διαδικασία, εκτός από τα έπαθλα και τα βραβεία που θα διεκδικήσουν μέσω της επιδιωκόμενης διάκρισής τους, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια σπουδαία παιδαγωγική εμπειρία η οποία βασίζεται στην ομαδικότητα, στον συναγωνισμό και στην ευγενή άμιλλα.


Κατά την Τελετή Έναρξης του Διαγωνισμού θα απευθύνουν χαιρετισμούς εκπρόσωποι από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Χορηγός Επικοινωνίας του 4ου Διαγωνισμού Γρίφων Μαθηματικών και Λογικής είναι η ιστοσελίδα eduadvisor.gr.


Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τον Διαγωνισμό και Εγγραφές:
https://anagennisi.edu.gr/diagonismos-grifwn-mathimatikwn-kai-logikis

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.