WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Education Leaders Awards 2020: Οι καλύτεροι της Εκπαίδευσης είναι εδώ!

EducationLeadersAwards2019Για 5η χρονιά έρχεται ο σημαντικότερος θεσμός της χώρας για την Εκπαίδευση, το ετήσιο πανόραμα των πρωτοβουλιών και των δράσεων των εκπαιδευτικών οργανισμών.


Τα Education Leaders Awards αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία διάκρισης και παρουσίασης του έργου των Σχολείων και των Σχολών, καθώς και των εξαιρετικών επιδόσεων των Εκπαιδευτικών σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Ο θεσμός, ο οποίος από το 2016 μέχρι σήμερα έχει αναδείξει το έργο περισσοτέρων από 250 εκπαιδευτικών οργανισμών και επιχειρήσεων, έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο δίκτυο διαμοιρασμού καλών πρακτικών στην Εκπαίδευση.

Σκοπός των βραβείων είναι, μέσω της ανάδειξης των καλύτερων πρακτικών, η βελτίωση και αναβάθμιση του πλαισίου εκπαίδευσης, εντός του οποίοι θα αναπτυχθεί το ανθρώπινο δυναμικό, που θα ωθήσει την Ελλάδα προς την πρόοδο και την ευμάρεια.

Στα βραβεία συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες της εκπαίδευσης από τον ακαδημαϊκό και τον επιχειρηματικό κόσμο.


Άννα Διαμαντοπούλου, π. Επίτροπος ΕΕ, π. Υπουργός, πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων

«Τα βραβεία αυτά πλέον έχουν καθιερωθεί ως ένας σημαντικός θεσμός. Βραβεύονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι που εργάζονται στον χώρο της εκπαίδευσης, από τα πιο απομακρυσμένα χωριά, από τα πιο απομακρυσμένα νησιά, μέχρι το κέντρο της Αθήνας, από την πληροφορική μέχρι την ιστορία, από την περιβαλλοντική εκπαίδευση μέχρι την ειδική αγωγή. ¨Ένα μεγάλο μπράβο και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους αυτούς τους ανθρώπους που δημιουργούν πρότυπα και πολλαπλασιάζουν τις δυνάμεις της εκπαίδευσης στη χώρα.»

 

EducationLeadersAwards daskalakisΚωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT

«Το στοίχημα της χώρα μας είναι πώς να μην χάσουμε το τρένο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Για να πετύχουμε, πρέπει να φροντίσουμε και να αναμορφώσουμε τα σχολεία και τα πανεπιστήμια της χώρας. Πρέπει να φτιάξουμε ένα δίκτυο ανθρώπων και ιδεών, μια κρίσιμη μάζα αριστείας, που θα σπρώξουν τη χώρα μπροστά. Η επιδίωξη της αριστείας δεν είναι ελιτισμός. Είναι μια ευγενής επιδίωξη. Είναι επένδυση για το μέλλον. Είναι μια στάση ζωής. Είναι έκφραση μιας πεποίθησης ότι δεν είμαστε όλοι μια μάζα, ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ξεχωριστοί, ότι όλοι μας έχουμε ενδιαφέρον ως άνθρωποι και ότι έχουμε όλοι κάτι να πούμε και κάτι να συνεισφέρουμε.»

 

EducationLeadersAwards patsiasΆγγελος Πατσιάς, Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας, Ιδρυτής του «Σχολείου της Φύσης και των Χρωμάτων»

«Θέλω να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή για την βράβευσή μου στα Education Leaders Awards. Είμαι πολύ τυχερός διότι πάντα ήμουν κοντά σε ανθρώπου που στήριζαν τις δράσεις και τις ιδέες μου. Νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα των βραβείων, να βρίσκεις ανθρώπους που θέλουν να σε ακούσουν και να σε παροτρύνουν στο έργο σου. Να σου λένε “πάμε μαζί, πάμε μπροστά.”»

 

EducationLeadersAwards vafeiadakisΓιάννης Βαφειαδάκης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος

«Τα Education Leaders Awards βραβεύουν τους αξιότερους, τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της εκπαίδευσης από όλους τους κλάδους, της ιδιωτικής και της δημόσιας, και από όλα τα επίπεδα. Ένας θεσμός που διαρκώς βελτιώνει το επίπεδο του ανταγωνισμού και έχει καταξιωθεί πλέον στην εκπαιδευτική κοινότητα. Η βράβευση σ’ αυτά είναι πολύ σημαντική αναγνώριση του έργου και της προσπάθειας για καλύτερη εκπαίδευση.»

 

EducationLeadersAwards koutsantonisΔιονύσης Κουτσαντώνης, RDC Informatics

«Τα Education Leaders Awards έχουν ήδη κατακτήσει τη δική τους θέση στην αγορά της εκπαίδευσης και αποτελούν σήμα κατατεθέν της ποιότητας και των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση.»


Η πρόεδρος και η κριτική επιτροπή καλούν όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες, τα σχολεία και τις σχολές, να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας www.educationleadersawards.gr και να αναδείξουν το εκπαιδευτικό έργο τους στο πανελλήνιο.

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.