WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης από το Σ.Α.Ε.Κ. ΑΛΦΑ Γλυφάδας για τη Μυρτώ

IEK Alfa«ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΩ» - 17 & 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΙΕΚ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ


Μια μεγάλη… αγκαλιά και έναν κλοιό αλληλεγγύης γύρω από την 22χρονη -σήμερα- Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, γνωστή ως «Μυρτώ της Πάρου», σχηματίζει τα φετινά Χριστούγεννα το Σ.Α.Ε.Κ. ΑΛΦΑ Γλυφάδας, διοργανώνοντας ένα διήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την αποθεραπεία της Μυρτούς στη Ρωσία!

Το bazaar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Σ.Α.Ε.Κ. ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα, Λ. Βουλιαγμένης 57, την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη, 17 & 18 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα, θα περιλαμβάνει όμορφες προτάσεις για χριστουγεννιάτικες αγορές, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συνδυάσουν τα δώρα για τους αγαπημένους τους με έναν πολύ καλό σκοπό!


IEKAlfa Myrto1219Πιο αναλυτικά, θα εκτίθενται προς πώληση:

• ευφάνταστες δημιουργίες των Τμημάτων Παιδαγωγικών & Εργοθεραπείας, όπως χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, χειροποίητα σκουλαρίκια και κοσμήματα, εκκλησιαστικές εικόνες, κ.ά.
• παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά, από το Τμήμα Ζαχαροπλαστικής


Επιπλέον, θα παρέχονται υπηρεσίες Beauty -χτένισμα, μακιγιάζ, κ.ά.- από τη Νο1 Σχολή Μακιγιάζ & Κομμωτικής στη Γλυφάδα, επίσης με κάποιο συμβολικό αντίτιμο, με στόχο φυσικά της ενίσχυση της Μυρτούς στον αγώνα της για να επανέλθει.

Κάνε κι εσύ ένα δώρο ΑΞΙΑΣ στους αγαπημένους σου τα φετινά Χριστούγεννα, σχηματίζοντας μια… «αγκαλιά ελπίδας» για τη Μυρτώ!


Για περισσότερες πληροφορίες για το bazaar:

• Σ.Α.Ε.Κ. ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210-9640117
https://www.iekalfa.gr

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.