WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

“Τρίποντο στην Ευαισθησία” εκδήλωση αφιερωμένη στην ομοσπονδία καλαθοσαφιριστών με αμαξίδιο από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

AugLin70 2018Σε εγκάρδιο κλίμα και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου η εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου «ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που γιορτάστηκε πρόσφατα.

 

AugLin triponto after1219Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) και την παρακολούθησαν οι μαθητές των Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄, τάξεων του Δημοτικού.  Ο γενικός Διευθυντής του σχολείου κ. Λιναρδάτος Γιώργος, βράβευσε την ΟΣΕΚΑ και απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρό της κ. Χρήστο Καλούδη για το χρυσό μετάλλιο  που κατέκτησε η Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και για τη γενικότερη προσφορά της στον αθλητισμό και την κοινωνία.  Αθλητές της ΟΣΕΚΑ έκαναν αγώνα επίδειξης, εκπαιδευτικοί αγωνίστηκαν με αμαξίδιο, ενώ μαθητές δοκίμασαν τις δυνατότητες τους ρίχνοντας βολές με αμαξίδιο. 

 

Η δυνατότητα στην πρόσβαση παντού, για όλα τα άτομα με κινητικά προβλήματα, ο σεβασμός στους συνανθρώπους μας, η σημασία του αθλητισμού  ως διέξοδος για την αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής, ήταν μερικά από τα μηνύματα της εκδήλωσης. Τα παιδιά εμψύχωσαν με το πιο ζεστό χειροκρότημα τους αθλητές της Ομοσπονδίας, οι οποίοι τους δίδαξαν το πιο σημαντικό μάθημα: «Καμιά μάχη δεν είναι χαμένη αν δεν δοθεί».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Παρασκευόπουλος Μαρίνος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου κ. Θεοδωράκος Αναστάσιος και ο πρόεδρος της 3ης Κοινότητας Περιστερίου κ. Τζεβελέκος Θεμιστοκλής. 

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου ευχαριστούν τον Δήμο Περιστερίου για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Γ. Στεφανόπουλος. Ευχαριστούν επίσης τον κ. Γιάννη Λακιώτη για την ευγενική χορηγία και την υποστήριξη του.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.