WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Βραβείο για το Γρηγορότερο Αυτοκίνητο στον Κόσμο (Fastest Car Award) στον Παγκόσμιο Τελικό F1 in Schools για τη Μαθητική Ομάδα «Arrow Racers» της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης

Ekpaideutiki AnagennisiΤο Βραβείο για το Γρηγορότερο Αυτοκίνητο στον Κόσμο (Fastest Car Award) κατέκτησε η Μαθητική Ομάδα ΄΄Arrow Racers΄΄ της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στον Παγκόσμιο Τελικό F1 in Schools που πραγματοποιήθηκε στο Abu Dhabi. Την απονομή του Βραβείου στα μέλη της Ομάδας πραγματοποίησε ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Nico Rosberg, ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές του Σχολείου μας για την παγκόσμια διάκρισή τους.

Εξαιρετική ήταν και η γενική κατάταξη της Μαθητικής Ομάδας η οποία έλαβε τη 10η θέση ανάμεσα σε πλήθος συμμετοχών από ολόκληρο τον κόσμο.


EkpAnag Arrow19aΟ Εθνικός Συντονιστής του STEM Προγράμματος F1 in Schools σε Ελλάδα και Κύπρο, Δημήτρης Πολυματίδης, δήλωσε για τη μεγάλη επιτυχία της Ομάδας Arrow Racers: «Είναι εντυπωσιακό μια ομάδα μαθητών από την Ελλάδα να κερδίζει το Βραβείο του γρηγορότερου αυτοκινήτου (Fastest Car Award) στους παγκόσμιους τελικούς του F1 in Schools 2019 και να τους το απονέμει ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Nico Rosberg μπροστά σε πολλούς επισήμους, μηχανικούς, οδηγούς και VIP προσκεκλημένους από τη Formula 1».

Οι παγκόσμιες αυτές διακρίσεις αποτελούν το αποτέλεσμα της μεγάλης επιτυχίας που είχαν σημειώσει τα μέλη της ΄΄Arrow Racers΄΄ έχοντας κατακτήσει στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό την 3η θέση και τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας, Μηχανικής, Εκθεσιακού Περιπτέρου και Καλύτερης Κατασκευής Αμαξιδίου.


EkpAnag Arrow19bΤην Ομάδα αποτελούν οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες:

Βασικά Μέλη: Χρήστος Αντωνόπουλος, Θανάσης Ζαχαρόπουλος, Αντώνης Ιωάννου-Σκέντερ, Αποστόλης Κανέλλης.
Αναπληρωματικά Μέλη: Βαγγέλης Αληφραγκής, Βάγγος Βουλουμάνος, Μενέλαος Ιωσηφίδης, Άγγελος Μετρίδης , Σάντυ Μεφσούτ, Χρήστος Παπαδημητρίου, Αναστασία Παρασκευοπούλου, Βασίλης Τσάδαρης.

Η Ομάδα΄΄Arrows Racers΄΄ αποτελεί σύμπραξη μαθητών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και του 1ου Γενικού Λυκείου Πανοράματος.

Τους μαθητές προετοίμασαν οι καθηγητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Δημήτρης Μωραΐτης και Γιάννης Τούντας καθώς και ο απόφοιτος και επιστημονικός συνεργάτης του Σχολείου, Στέλιος Αγορόπουλος.


EkpAnag Arrow19cΣυγχαρητήρια σε όλους για τη διάκρισή τους και την επιτυχία τους!

 

Θερμές ευχαριστίες στους Χορηγούς της Μαθητικής Ομάδας ΄΄Arrows Racers΄΄, KIA MOTORS, ΜΕΓΑ Α.Ε., VODAFONE by Enter Bright (www.brighttelecom.gr), DRAWLAB, AUTO VALUE, CLASSTER, TRIDENT CARS καθώς και στον Δωρητή, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη στιγμή της απονομής από τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=8E2tORPWrFo


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Πληροφορίες: Χρυσανθέμων 11, Αφίδνες Αττικής, 22950 29840, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.anagennisi.edu.gr

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.