WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

MSc Artificial Intelligence: Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα | Συνεργασία ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος - Παν/μιο Πειραιώς

DPMS TexnitiNoimosiniΤο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς προκηρύσσουν το νέο Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Τεχνητή Νοημοσύνη (MSc in Artificial Intelligence).

Τα μαθήματα για το Ακαδημαϊκό έτος 2019-20 θα διεξάγονται από τον Οκτώβριο 2019, τα απογεύματα, στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Αγ. Παρασκευή Αττικής.


Η διάρκεια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος είναι 18 μήνες. Αποτελείται από δύο εξάμηνα φοίτησης και ένα εξάμηνο εκπόνησης της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Δεκτοί θα γίνονται και υποψήφιοι που δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τις σπουδές τους, αλλά προβλέπεται να έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι μέχρι την έναρξη του Προγράμματος τον Οκτώβριο 2019, στην οποία περίπτωση οφείλουν να προσκομίσουν τα σχετικά πιστοποιητικά κατά την εγγραφή τους.


Οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν την αίτηση τους έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων «ΑΡΙΣΤΥΛΛΟΣ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.ds.unipi.gr/pmssys/web/index.php

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://msc-ai.iit.demokritos.gr/ και στη Γραμματεία του Προγράμματος κα. Δώρα Κατσαμώρη, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ. 210 650 3204.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.