WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ: 100% Επιτυχία και εισαγωγή στα Πανεπιστήμια Ελλάδας και Εξωτερικού

Doukas2019Οι απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα σημείωσαν και φέτος πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας και εισάγονται όλοι τους στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού, και μάλιστα σε σχολές της πρώτης τους επιλογής.

 

Στο Γενικό Λύκειο, το 100% των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με το 60% να επιτυγχάνει σε υψηλόβαθμα τμήματα νομικών, πολυτεχνικών, οικονομικών και άλλων σχολών. Επίσης, η πλειοψηφία των αποφοίτων θα ξεκινήσουν σπουδές στις σχολές της πρώτης τους προτίμησης: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ιατρική Αθηνών, Νομική Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πανεπιστήμιο Πατρών.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινά τις σπουδές του ο απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Γιώργος Σκυλακάκης, που εισήχθη πρώτος στη Φαρμακευτική Αθηνών.

 

Στο International Baccalaureate, το 100% των μαθητών αποφοίτησαν (παγκόσμιος Μ/Ο 77%) και εισάγονται σε Πανεπιστήμια στην Ευρώπη και Αμερική, με το 90% περίπου να φοιτούν σε σχολές της πρώτης επιλογής τους σε UCL, University of Edinburgh, University of Bath, Queen Mary, Cardiff University, University of Bath, SOAS University of London, University of Bristol, Boston University, New York University, κλπ. Για άλλη μία χρονιά, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ΙΒ ήταν εξαιρετικά καθώς το 36% των μαθητών αρίστευσε με βαθμολογία από 38 και επάνω (με άριστα το 45), όταν ο παγκόσμιος μέσος όρος δεν ξεπερνά το 30.


Οι απόφοιτοι των Τμημάτων GCE Α’ Levels και Foundation in Art & Design (BTEC), σε ποσοστό 100%, εισάγονται σε Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και της Ευρώπης και μάλιστα, στις σχολές της πρώτης τους επιλογής, όπως στα University of Edinburgh, University of Leeds, The Hague University, Willem De Kooning Academy Holland, Art University of Bournemouth, University of the Creative Arts – London, Karolinska Institutet – Sweden κλπ.

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, παρέχοντας στους μαθητές τους πολλαπλές επιλογές, αποδεικνύουν για άλλη μία χρονιά, ότι οι σπουδές δεν είναι μονόδρομος. Μονόδρομος είναι η αριστεία και ειδικά, όταν η σχολική πορεία επισφραγίζεται με υψηλά ποσοστά επιτυχίας είτε σε ελληνικά είτε σε ξένα πανεπιστήμια.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.