WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Απάντηση στην επιστολή της ΟΙΕΛΕ

AugLin2016Στην ιστοσελίδα της σήμερα η ΟΙΕΛΕ αναφέρεται «σε μεγάλο ιδιωτικό σχολείο της Δυτικής Αττικής», χωρίς να το κατονομάζει, το οποίο με ρατσιστικό τρόπο εκδιώκει μαθητές του με βαθμολογίες από 16 και κάτω, για να μπορεί έτσι να έχει και να διαφημίζει καλά αποτελέσματα στις πανελλαδικές εξετάσεις.

 

Με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο σχολείο δεν κατονομάζεται και καθώς τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, είναι το μεγαλύτερο και αρχαιότερο Ιδιωτικό σχολείο στη Δυτική Αθήνα και Δυτική Αττική, εύκολα η καταγγελία της ΟΙΕΛΕ θα μπορούσε να θεωρηθεί πως αφορά το σχολείο μας.

 

Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως μια τέτοια θεώρηση είναι τελείως λανθασμένη. Καμιά απολύτως σχέση δεν έχει το σχολείο μας με τη συγκεκριμένη καταγγελία. Στα 70 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε δώσει δείγματα γραφής της παιδαγωγικής ευαισθησίας που μας διέπει, η οποία δεν θα επέτρεπε ποτέ την υιοθέτηση μιας τέτοιας αντιπαιδαγωγικής πρακτικής. Γι’ αυτό άλλωστε, κάθε χρόνο, η δημοσίευση των αποτελεσμάτων του σχολείου μας στις πανελλαδικές εξετάσεις ολοκληρώνεται με τη φράση «…χωρίς αποκλεισμούς μαθητών»!

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.