WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής

EKPA EfOikoXrimaprofilΣας καλούμε να γνωρίσετε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, από το οποίο έχουν αποφοιτήσει εκατοντάδες αξιόλογοι επιστήμονες, επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί που στελεχώνουν μεταξύ άλλων, οικονομικά τμήματα επιχειρήσεων, οικονομικές υπηρεσίες του δημοσίου, τράπεζες, υπουργεία, πανεπιστήμια, εταιρίες παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, διεθνείς οργανισμούς, ελεγκτικές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Οι αιτήσεις του προγράμματος είναι ανοικτές και για τις τρεις ειδικεύσεις:
1. Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Πολιτική
2. Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική
3. Δημόσια Ελεγκτική


Οι συνεργασίες μας:

PanAigaiou• το Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που αποτελεί το ένα από τα δύο Τμήματα στα οποία έχει διασπαστεί το Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, με το οποίο είχαμε συνεργασία από το 1998. Η συνεργασία αφορά αφ’ ενός τη διοίκηση του προγράμματος και αφ’ ετέρου τη διδασκαλία αντικείμενων που καλύπτουν κυρίως το πεδίο της εφαρμοσμένης χρηματοοικονομικής, όπως αναλογιστικά μαθηματικά, ανάλυση κινδύνου, στατιστική, οικονομετρία με εφαρμογές στα χρηματοοικονομικά.

SOEL• το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ). Η συνεργασία με το ΣΟΕΛ, που διαρκεί από το 2005, εξειδικεύεται στην ανάθεση διδασκαλίας συγκεκριμένων αντικειμένων της ελεγκτικής και λογιστικής σε έμπειρους επαγγελματίες και εξειδικευμένους επιστήμονες που προτείνονται από το Εποπτικό Συμβούλιο του ΣΟΕΛ. Επίσης οι κάτοχοι του τίτλου του Μεταπτυχιακού Διπλώματος με ειδίκευση «Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική» λαμβάνουν εκπαιδευτική επάρκεια ως προς τα αντικείμενα που προβλέπονται για την άσκηση του ελεγκτικού επαγγέλματος. Η συνεργασία με το ΣΟΕΛ πρόβαλε τον εφαρμοσμένο χαρακτήρα του Προγράμματος και εδραίωσε την καταξίωσή του στον επαγγελματικό χώρο της ελεγκτικής-λογιστικής και χρηματοοικονομικής. Ανέδειξε δε τις κατευθύνσεις της Εφαρμοσμένης Λογιστικής Ελεγκτικής και της Δημόσιας Ελεγκτικής σε κορυφαίες επιλογές μεταξύ των υποψηφίων, σε πανελλήνιο επίπεδο.

ICAEW• το Institute of Chartered Accountants of England and Wales (ICAEW). Συνεργασία στο επίπεδο εκπαιδευτικών σεμιναρίων και αναγνώρισης διδακτικών ενοτήτων για την απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου επαγγελματικού τίτλου (ACA, Association of Chartered Accountants).

 


Επικοινωνία:
Δ/νση: Ευριπίδου 14, 4ος & 5ος όροφος, Αθήνα
Τηλέφωνα: 210 368 9805, 9821, 9813

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνεις την αίτησή σου: www.mscfinance-uoa.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.