WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Επιλέγω Πρότυπο | Όμιλοι SCAT στο Ευρωπαϊκό Πρότυπο

Europaiko Protypo2016Έπειτα από την αδιαμφισβήτητη επιτυχία μας στις προηγούμενες εξετάσεις SCAT και ύστερα από δική σας ζήτηση, το "Επιλέγω Πρότυπο" σε συνεργασία με το Ιδιωτικό Σχολείο "Ευρωπαϊκό Πρότυπο" διοργανώνει δύο ομίλους, αντικείμενο των οποίων θα είναι η προετοιμασία των παιδιών για τις εξετάσεις SCAT που θα πραγματοποιηθούν από το CTY τον Οκτώβριο 2019.

 

EurProtypo CTY

• Ο πρώτος όμιλος αναφέρεται σε μαθητές Δ’ και Ε’ Δημοτικού, οι οποίοι βρίσκονται στο Ενδιάμεσο Επίπεδο (Intermediate).
• Ο δεύτερος όμιλος αναφέρεται σε μαθητές ΣΤ’ - Γ’ Γυμνασίου, οι οποίοι βρίσκονται στο Προχωρημένο Επίπεδο (Advanced).


Europaiko epilegoprotypoΓια περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μαθημάτων και τις ώρες που θα πραγματοποιηθούν οι παραπάνω όμιλοι, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το:

 

1. Επιλέγω Πρότυπο στο 210-9344300 ή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2. Ευρωπαϊκό Πρότυπο στο 210-9618626 ή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Επισημαίνουμε ότι οι όμιλοι θα είναι ολιγομελείς και γι' αυτό τον λόγο θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές του προγράμματος.

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.