WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Αποτελέσματα Scat Test

Europaiko Protypo2016Το Ευρωπαϊκό Πρότυπο σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό φορέα ΕΠΙΛΕΓΩ ΠΡΟΤΥΠΟ κατάφερε μια εξαιρετική επιτυχία στην πρωτοπόρα προσπάθειά του εξοικείωσης των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου με το συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Η προσπάθεια αυτή με ψυχή και οδηγό τον κ. Δρακόπουλο και τους συνεργάτες του υποστηρίχτηκε σε εβδομαδιαία βάση από το Σχολείο και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Πάνω από τους μισούς μαθητές μας προκρίθηκαν στα τεστ Γλώσσας και Μαθηματικών. Κάποιοι από αυτούς και στα δύο τεστ, ενώ υπήρχε μαθητής που πλησίασε το απόλυτο άριστα στη βαθμολογία των Μαθηματικών.


Η επιτυχία αυτή είναι όχι μόνο των πρωταγωνιστών αλλά και των γονέων που πίστευαν στην όλη προσπάθεια και στις δυνατότητες των παιδιών τους και με θετικό τρόπο ήταν δίπλα τους σταθερά στην αυτοδιόρθωση και στον αναστοχασμό τους.

Η προσέγγιση μας στηρίχτηκε τόσο στην εξοικείωση με την Μαθηματική Γνώση όσο και στις στρατηγικές επίλυσης των τεστ, στην αυτοαξιολόγηση κάθε μαθητή και στην ανατροφοδότηση τους σταθερά από τον κ. Δρακόπουλο.


Είμαστε σίγουροι ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από σωστή μεθοδολογία, γνώση και αγάπη γι΄αυτό που κάνουμε. Μετά την συγκεκριμένη προσπάθεια και τις πολλές κλήσεις νέων γονέων για επανάληψη της διαδικασίας, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε νέους δρόμους εκπαιδευτικής πρωτοπορίας με την βοήθεια όλων όσων επιλέγουν την ποιότητα, τις αρχές και την αριστεία στην εκπαίδευση των παιδιών.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.