WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Το Ευρωπαϊκό Πρότυπο εξεταστικό κέντρο για το Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό "Πυθαγόρας"

Europaiko Protypo2016Το Ευρωπαϊκό Πρότυπο συμμετέχουν ως Εξεταστικό Κέντρο στον νέο Μαθηματικό Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ», ο οποίος αφορά μαθητές από Γ΄ Δημοτικού έως και Β΄ Γυμνασίου. Είναι γνωστό ότι η ΕΜΕ, ως μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Μαθηματικών, διεξάγει στην Ελλάδα επί πολλά χρόνια τους μεγαλύτερους μαθητικούς διαγωνισμούς Μαθηματικών.

 

Οι διαγωνισμοί αυτοί έχουν ως στόχο την προώθηση μιας μαθηματικής σκέψης που δεν επικεντρώνεται στη στείρα απομνημόνευση (για τον λόγο αυτό παρέχεται στους μαθητές την ώρα της εξέτασης και η αντίστοιχη θεωρία) και φιλοδοξεί να αναδείξει τη συμμετοχική άμιλλα μεταξύ των μαθητών.

 

EurProtypoPythagoras0119Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, 9.30 – 11.00 π.μ., και το Σχολείο μας θα λειτουργήσει ως εξεταστικό κέντρο για τους μαθητές μας αλλά και για μαθητές άλλων σχολείων.


Για τη συμμετοχή των μαθητών στον διαγωνισμό παρακαλούνται οι γονείς να επισκεφθούν τη Γραμματεία του Σχολείου μας, για να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση και να καταβάλουν το ποσό των 10 ευρώ έως τις 25 Ιανουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες: δείτε την ιστοσελίδα: https://www.hms.gr/pythagoras/index.html ή επικοινωνήστε με τη Γραμματεία καθημερινά τηλ. 210 9618626.

 

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.