WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ε’ Διασχολικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης

AugLin2016Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου αναγνωρίζοντας την αξία της καλλιέργειας του προφορικού λόγου, της ευγλωττίας, της κριτικής σκέψης και του εποικοδομητικού διαλόγου διοργανώνουν, το Σάββατο 26.01.2019 και την Κυριακή 27.01.2019, τους Ε’ Διασχολικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης, στους οποίους θα συμμετάσχουν μαθητές 24 δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της Αττικής. Οι αγώνες πραγματοποιούνται με την επιστημονική συνεργασία και στήριξη του ΔΠΜΣ «Ρητορική, επιστήμες του ανθρώπου και εκπαίδευση» και τη στήριξη της Φοιτητικής Οργάνωσης Διεθνών Σχέσεων SAFIA (Student Association For International Affairs).

Οι μαθητές θα διαγωνισθούν στο ομαδικό ρητορικό αγώνισμα των Διττών Λόγων και στo ατομικό ρητορικό αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου.


AugLin Ritorikoiagones0119Την επιστημονική επιτροπή των αγώνων αποτελούν οι:

Θανάσης Νάκας, Ομότιμος Καθηγητής Γλωσσολογίας ΕΚΠΑ
Τζίνα Καλογήρου, Καθηγήτρια Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και της Διδακτικής της, ΠΤΔΕ/ΕΚΠΑ, Διευθύντρια του ΔΠΜΣ, «Ρητορική, Επιστήμες του ανθρώπου και Εκπαίδευση».
Κωνσταντίνος Δ. Ντίνας, Καθηγητής Γλωσσολογίας-Ελληνικής γλώσσας και Διδακτικής της, ΠΤΝ/ΠΔΜ, Αναπληρωτής Διευθυντής του ΔΠΜΣ «Ρητορική, Επιστήμες του Ανθρώπου και Εκπαίδευση»
Ρέα Κακάμπουρα Δρ. Επίκουρη Καθηγήτρια Λαογραφίας, Διευθύντρια Τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών, Διευθύντρια Εργαστηρίου Κοινωνικών Επιστημών, ΠΤΔΕ/ΕΚΠΑ
Γραμματική Κάρλα, Επίκουρη καθηγήτρια Κλασικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ
Αθανάσιος Μιχάλης, Επίκουρος Καθηγητής ΦΠΨ, Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Μανώλης Μ. Στεργιούλης, δ.φ. Διδάσκων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Γιούλη Χρονοπούλου, Συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου Φιλολόγων
Πόπη Μαθιουδάκη, Φιλόλογος, Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών του ΠΔΜΣ «Ρητορική, Επιστήμες του Ανθρώπου και Εκπαίδευση»


Οι αγώνες είναι ανοιχτοί προς το κοινό.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.