WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Εσπερίδα “Information Security Xmas Stories” από τη Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

AMC 2015Η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει Εσπερίδα με θέμα “Information Security Xmas Stories”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 (18.00-20.30) στο Downtown Campus του Κολλεγίου [Ακαδημίας 42].

Οι ομιλίες της εσπερίδας θα περιλαμβάνουν ιστορίες από τις πλούσιες επαγγελματικές εμπειρίες επιλεγμένων και ήδη επαγγελματικά καταξιωμένων αποφοίτων της Σχολής – και πιο συγκεκριμένα, του μεταπτυχιακού προγράμματος  MSc Information Security and Computer Forensics που προσφέρει σε συνεργασία με το University of East London - με χρήσιμα συμπεράσματα και μηνύματα για κάθε επαγγελματία που βρίσκεται ή σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της Ασφάλειας Πληροφοριών. Η εσπερίδα θα κλείσει με το διαδραστικό παιχνίδι "Τα Χριστούγεννα του Information Security Manager 2018", με τη συμμετοχή του κοινού.


AMC IS ChristmasStories18ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
• Στέλιος Καβαλάρης, Technology Manager DIXON SOUTH EAST EUROPE
• Μιχάλης Σάμιος, ΙΤ & Information Security Service Provider


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ:
Δρ. Εμμανουήλ Σερρέλης, Principal Security Advisor, Καθηγητής Ασφάλειας Πληροφοριών Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Η εσπερίδα απευθύνεται στους φοιτητές και αποφοίτους της Σχολής Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, αλλά και σε οποιονδήποτε εξωτερικό συμμετέχοντα ενδιαφέρεται για θέματα Ασφάλειας Πληροφοριών και Computer Forensics. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσης.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
κα Καλφόλγου, T 2108256708, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κα Μαυρίκου, T 2106199891, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr

 

____________________________________________
Θυμίζουμε ότι η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα στην Πληροφορική και τα Δίκτυα Η/Υ, καθώς και εξειδικευμένα, καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογίατο μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα - στην Τεχνολογία Πληροφοριών και στη Μηχανική Λογισμικού σε συνεργασία με το University of East London.

 

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.