WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

MEET THE PRODUCER στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο - Γευσιγνωσία με Αυγοτάραχο Τρικαλινός από το Τμήμα Επισιτιστικών Τεχνών και Γαστρονομίας

AMC 2015Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία έζησαν οι φοιτητές των τμημάτων Επισιτιστικών Τεχνών και Γαστρονομίας και Διοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, στο νέο Downtown campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο κέντρο της Αθήνας (Ακαδημίας 42), φιλοξενώντας το success story του Αυγοτάραχου Τρικαλινός.

Η σεφ του Αυγοτάραχου Τρικαλινός κα Λίλα Κούρτη αφηγήθηκε την ιστορία της επιχείρησης, ανέλυσε τις ιδιαιτερότητες των προϊόντων, ενημέρωσε για τις συνεχείς μελέτες που γίνονται σε θέματα υγείας, καθώς και για τις αδιάκοπες έρευνες όσον αφορά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Στη συνέχεια, μύησε τους φοιτητές στα γευστικά μυστικά που κρύβει το παραδοσιακό Αυγοτάραχο Τρικαλινός, το μελίχλωρο, το τρίμμα και η ψυχή (Psyche).


Η εταιρεία Trikalinos, με εμπειρία 4 γενεών στην επεξεργασία των αυγών του θηλυκού Κέφαλου, σεβασμό στην υγεία του καταναλωτή και όραμα για το αύριο, καινοτομεί παράγοντας ποιοτικά ανώτερα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Η γευσιγνωσία του Αυγοτάραχου Τρικαλινός πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος «Culinary Concept & Production» του μοναδικού στο είδος του στην Ελλάδα τριετούς πανεπιστημιακού προγράμματος  BA Culinary Arts Food and Service Development που προσφέρει η  Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, σε συνεργασία με το Queen Margaret University. Οι φοιτητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους έρχονται σε επαφή με ξεχωριστούς Έλληνες παραγωγούς, μελετούν τα προϊόντα, εμπνέονται και μαγειρεύουν, αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.


Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

AMC Trikalino1118AMC Trikalino1118bAMC Trikalino1118c

 

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.