WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Το ελληνικό startup οικοσύστημα

Startup Oikosystima1018Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε απόσπασμα από την παράδοση που έλαβε χώρα στο ΕΜΠ στις 12/10/2018 στα πλαίσια του δι-ιδρυματικού μεταπτυχιακού του Παν. Αιγαίου και του ΕΜΠ "Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα, https://www.youtube.com/watch?v=5gRFVkZunY4

 

 

 


Προσκεκλημένοι ομιλητές στην συνέντευξη που ακολουθεί ήταν η κα Ιωάννα Σαμπράκου και ο κος Σπύρος Καπετανάκης ενώ το πλαίσιο της συζήτησης έθεσε ο καθηγητής του Παν. Αιγαίου και δ/ντης σπουδών του προγράμματος κος Γιάννης Χαραλαμπίδης που πριν λίγο καιρό ο διεθνής οίκος Apolitical τον συμπεριέλαβε στη λίστα των 100 πιο σημαντικών ανθρώπων στην ψηφιακή διακυβέρνηση, με βάση την επιρροή που έχουν στον καθορισμό των εξελίξεων σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Στην ερευνητική ομάδα συμμετέχει και ο Θανάσης Δαβαλάς από την dreamweaver.gr ο οποίος δήλωσε τα εξής.

«Στην dreamweaver.gr πιστεύουμε ακράδαντα ότι η διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με τις επιχειρήσεις για την από κοινού δημιουργία γνώσης, καινοτομίας και ανάπτυξης είναι ένα από τα ζητούμενα της νέας εποχής.

Μόνο μέσω αυτής η επιστημονική έρευνα να μπορεί να μετουσιωθεί σε υπαρκτό προϊόν που να καλύπτει πραγματικές ανάγκες της αγοράς και της κοινωνίας.

Είτε αφορά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, είτε την κατασκευή ενός eshop, είτε την προώθηση μιας ιστοσελίδας ξέρουμε ότι μόνο η γνώση και η καινοτόμος προσέγγιση μπορεί να κάνει την ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τόσο για εμάς όσο και για τους πελάτες μας.»

 

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.