WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Στενή συνεργασία της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου (Html.Gr) και της DreamWeaver.Gr

DreamWeaver HtmlΗ ιδιαίτερα γνωστή από τις πολλές και επιτυχημένες δράσεις της Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου (Html.Gr) ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με την DreamWeaver.Gr, μια από τις παλαιότερες εταιρείες στην χώρα μας στον χώρο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, σκοπεύουν να προχωρήσουν σε μια σειρά εκπαιδευτικών δράσεων και πρωτοβουλιών.


Πιο συγκεκριμένα εντός του 2018 θα προχωρήσουν σε αρχικά τέσσερα (4) σεμινάρια που θα αφορούν τους ακόλουθους τομείς.

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Κατασκευή eshop
Προώθηση ιστοσελίδων
GDPR – Data Protection Officer


Στα σεμινάρια αυτά που θα πραγματοποιηθούν εξ’ αποστάσεως με χρήση σύγχρονων διαδικτυακών τεχνολογιών θα υπάρξουν δυο εκδόσεις για έκαστο ενώ θα υπάρξει και τμήμα πρακτικής εκπαίδευσης μέσω της DreamWeaver.Gr που διαθέτει τμήμα ανάπτυξης και υποστήριξης για κάθε τομέα και μέσω αυτού θα παρέχει μια αληθινή και γνήσια εμπειρία.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για κάθε κομμάτι παραγωγής που σχετίζεται με αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα από τα κάτωθι links ενώ σύντομα θα δημοσιευτούν και το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων.


Για κατασκευή ιστοσελίδων μπορείτε να δείτε εδώ

Για κατασκευή eshop μπορείτε να δείτε εδώ

Για προώθηση ιστοσελίδων μπορείτε να δείτε εδώ

Για data protection officer μπορείτε να δείτε εδώ

Για gdpr μπορείτε να δείτε εδώ


Μιλώντας με τον Συνεργαζόμενο Καθηγητή στο elearning του Παν. Πειραιώς και υπ.Δρ του Παν. Αιγαίου κο Θανάση Δαβαλά που είναι ο υπεύθυνος παραγωγής της εταιρείας DreamWeaver.Gr μας δήλωσε τα εξής.

«Για εμάς η εκπαίδευση δεν είναι απλά μια επιχειρηματική επιλογή. Τόσο η συνεργασία με μας με το elearning του Πανεπιστημίου Πειραιώς όσο και με αυτό της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου αποτελούν συνειδητή επιλογή προσφοράς αλλά και ο δικός μας τρόπος για να παραμένουμε στις επάλξεις της τεχνολογίας και της καινοτομίας στον χώρο μας.


Η DreamWeaver.Gr είναι στοχοπροσηλωμένη στην υποστήριξη τέτοιων δράσεων και ενεργειών γιατί απλά θεωρεί ότι αυτές αποτελούν κομμάτι της επιχειρηματικής ανάπτυξης μας αλλά και των πελατών / συνεργατών μας αφού μόνο μέσω τέτοιων συνεργειών καθίσταται εφικτό το χτίσιμο μιας ισχυρής κουλτούρας καινοτομίας.

Εξάλλου ένα απτό αποτέλεσμα κάθε εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι ότι οι ιδέες ακολουθούν σε αυτήν τη διαδρομή της «χοάνης», επιτρέποντας τον διαμοιρασμό γνώσεων αλλά και την ανταλλαγή εμπειριών και ζητουμένων από τον κόσμο που ας μην ξεχνούμε ότι αποτελεί τον ένα και μοναδικό κριτή μας».

 

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.