WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

HAMA: Η πρώτη αναγνωρισμένη ιδιωτική Ναυτική Ακαδημία στην Ελλάδα, συμμετέχει στην Εκθεση Ποσειδώνια 2018

CityUnity2017Η διετής έκθεση Ποσειδώνια αποτελεί παραδοσιακά τον τόπο συνάντησης του παγκόσμιου ναυτιλιακού τομέα, με κύριο πόλο έλξης την επιρροή της πανίσχυρης ελληνικής εφοπλιστικής κοινότητας.


Από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου έως την Παρασκευή 8 Ιουνίου, η καρδιά της παγκόσμιας ναυτιλίας θα χτυπά στο Athens Metropolitan Expo όπου 22.000 ναυτιλιακά στελέχη και μέλη κρατικών αντιπροσωπειών θα παρευρεθούν και θα δικτυωθούν στην 50ή επέτειο της σημαντικότερης ναυτιλιακής έκθεσης στον κόσμο.

Σε μια τόσο ενθουσιώδη και συναρπαστική ατμόσφαιρα, συμετέχει και η Ελληνο-Αραβική Ναυτική Ακαδημία (HAMA), η πρώτη Ναυτική Ακαδημία στην Ελλάδα που προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία Bachelor στους κλάδους Maritime Transport and Marine Engineering μαζί με IMO White Listed 2nd Officer COC and 3rd Engineer COC, στο περίπτερο 2.539 της Αραβικής Ακαδημίας Επιστημών Τεχνολογίας & Θαλάσσιων Μεταφορών (AASTMT).


CityU HAMA0618Στο περίπτερο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα που προσφέρονται από την 1η Ιδιωτική Ναυτική Ακαδημία στην Ελλάδα σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο καθώς και για την αναγνώριση των προγραμμάτων και πτυχίων της HAMA (εντός και εκτός Ελλάδας).

Οι εκπρόσωποι και οι φοιτητές της HAMA θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επισκέπτες τις διάφορες ενότητες σπουδών (θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε προσομοιωτές, εργαστήρια, αθλητικές εγκαταστάσεις) καθώς και τη δυνατότητα εκμάθησης που έχουν οι σπουδαστές ως δόκιμοι στο 1ο ιδιωτικό εκπαιδευτικό σκάφος στην Ευρώπη, το "AIDA IV", αλλά και σε πλοία των συνεργαζόμενων ναυτιλιακών εταιρειών.


Οι επισκέπτες θα μάθουν για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που έχει η HAMA μέσω της συνεργασίας της με την AASTMT, την 2η στην παγκόσμια κατάταξη Ναυτική Ακαδημία, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη επαγγελματική καθοδήγηση όλων των φοιτητών μέσω του Hellenic Maritime Career Center (HMCC), κατά τη διάρκεια των ακαδημαϊκών σπουδών τους και κυρίως μετά την αποφοίτηση.

Για πέντε εορταστικές ημέρες το κοινό καλείται να επισκεφθεί το περίπτερό μας 2.539 και να μάθει περισσότερα για την HAMA, τα προγράμματά της και τους ανθρώπους της.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.