WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Διήμερο Φεστιβάλ Πολιτισμού: «ΖΩΗρεύουμε»

Ekpaid GZoi2018No one has ever become poor by giving.  Anne Frank


Ο  Πολιτισμός στο πλευρό της Φιλανθρωπίας είναι μια ιδέα που γίνεται πραγματικότητα στις 12 & 13 Μαΐου 2018 (17:30΄-21:30΄) στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Γεωργίου Ζώη, που δείχνουν πως, όταν ο πολιτισμός και ο ανθρωπισμός συστρατεύονται, τότε υπάρχει ελπίδα.


Zoireuoume18bΤα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη διοργανώνουν για δεύτερη φορά το Διήμερο Φεστιβάλ Πολιτισμού: «ΖΩΗρεύουμε*». Στα πλαίσια του Διήμερου θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε μαζί με τα παιδιά σας στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού,  να βάλετε τα αθλητικά σας και να συμμετάσχετε μαζί τους σε παιδαγωγικά παιχνίδια, να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας στην Ιστορία με το διαδραστικό παιχνίδι που έφτιαξαν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων, να επισκεφτείτε περίπτερα με έξυπνα πειράματα, με εκθέσεις ρομποτικής και τεχνολογίας, να παρακολουθήσετε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, μέχρι και να αγοράσετε βιβλία και παιχνίδια από το μπαζάρ του Φεστιβάλ καθώς και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα και φαρμακευτικά φυτά.  


Θα είναι ένα διήμερο με περισσότερες από 45 παράλληλες δραστηριότητες. Tα έσοδα από το Φεστιβάλ θα διατεθούν στα παρακάτω Φιλανθρωπικά Ιδρύματα:

 

Zoireuoume18a

 

 

 

 


Αντίτιμο εισόδου στο Φεστιβάλ: 2 ευρώ/άτομο (τα παιδιά ΔΩΡΕΑΝ)

 

*ζωηρεύω: 1. γίνομαι περισσότερο δραστήριος, ενεργητικός 2. προσδίδω ζωντάνια, ένταση σε κάτι, κάνω κάτι πιο ενδιαφέρον


Αναλυτικό πρόγραμμα Φεστιβάλ:  https://goo.gl/t7dSA1

Τηλ: 210.9617817

 

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.