WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

15ο Φοιτητικό συνέδριο ΔΕΤ

FSDET18Στις 3 Μαΐου 2018 επιστρέφει για 15η συνεχή χρονιά το Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το φετινό συνέδριο, με θέμα «Business Intelligence, Artificial Intelligence & Data Analysis: Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τις επιχειρήσεις και την οικονομία» θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο της ΕΕΔΕ (Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, Αθήνα).

 

Ένα φοιτητικό συνέδριο οργανωμένο από φοιτητές για φοιτητές!


Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 στον συνεδριακό χώρο της ΕΕΔΕ (οδηγίες για το πως να φτάσετε εκεί στο τέλος του άρθρου) θα πραγματοποιηθεί ένα μονοήμερο συνέδριο με κεντρικό θέμα «Business Intelligence, Artificial Intelligence & Data Analysis: Ευκαιρίες και Προκλήσεις». Όποιος συμμετάσχει στο συγκεκριμένο συνέδριο θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές, να συμμετέχει στο workshop τα οποία θα τον βοηθήσουν να καλλιεργήσει διάφορες προσωπικές και επαγγελματικές του δεξιότητες καθώς και να αποκτήσει γνώσεις γύρω από τη σύγχρονη όψη του κόσμου της επιχειρηματικότητας.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει παρουσίαση εργασιών από νέους ερευνητές, ομιλίες από στελέχη επιχειρήσεων και διαδραστικά workshops γύρω από το φετινό θέμα. Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από καθηγητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ, ενώ η οργανωτική επιτροπή συγκροτείται από φοιτητές του τμήματος.

Φλέγοντα ζητήματα του σύγχρονου οικονομικού περιβάλλοντος θα προσεγγιστούν μέσα από το φετινό συνέδριο. Τα θέματα αυτά, αποτελούν βασικές γνώσεις για κάθε νέο που επιθυμεί να έχει μία πλήρη εικόνα του χώρου της σύγχρονης επιχειρηματικότητας.


Στα πλαίσια των ομιλιών, των Workshops και των εργασιών του συνεδρίου θα καλυφθούν ενδεικτικά θέματα όπως: Data mining, Βig Data and Social Media, Robotics, IOT and Industry 4.0 και πολλά άλλα! Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν workshop από διάφορους οργανισμούς όπως το thinkbiz, το social hackers academy ενώ οι ομιλίες θα έχουν ως στόχο μια ανοιχτή συζήτηση από τους ομιλητές και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ερωτήσεις.

Το Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στοχεύει σε μια πανελλήνια επιστημονική συνάντηση νέων μελών ΔΕΠ, υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών αλλά και προπτυχιακών/μεταπτυχιακών φοιτητών με στόχο την ανάδειξη νέων βέλτιστων πρακτικών γύρω από τους τομείς των Internet of Things, Big Data και Predictive Analytics.


Αν θέλεις και εσύ να γνωρίσεις παγκόσμιας εμβέλειας ομιλητές, να συμμετέχεις σε πρωτότυπα workshop και να εμπνευστείς από άτομα της ηλικίας σου οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους, μη χάσεις αυτή την ευκαιρία!                


Αγοράστε το εισιτήριο σας εδώ!: https://www.ticket365.gr/parastaseis/14822-15ο-φοιτητικό-συνέδριο-δετ#ticket


Για παραπάνω πληροφορίες επισκεφτείτε τα social media και το website του ΦΣΔΕΤ:

website: https://fsdet.dmst.aueb.gr/
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.