WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

OPEN DAY Γυμνασίου Ευρωπαϊκού Προτύπου 22/4/2018 - Υποτροφίες διδάκτρων 2018-2019

Europaiko Protypo2016Την Κυριακή 22 Απριλίου θα διεξαχθεί στον χώρο του Ευρωπαϊκού Προτύπου, σε συνεργασία με το Επιλέγω Πρότυπο, τεστ προσομοίωσης  εξετάσεων για τα Πρότυπα Γυμνάσια & Λύκεια, στο πλαίσιο του Open Day του σχολείου μας, το οποίο σκοπό έχει να παρουσιάσουμε σε όλους εσάς το Γυμνάσιό μας.


Το Ευρωπαϊκό Πρότυπο επιβραβεύοντας τις καλύτερες επιδόσεις, τα τελευταία χρόνια προσφέρει στους μαθητές που αγαπούν το σχολείο και επιθυμούν τη μάθηση, τις εξής υποτροφίες φοίτησης στα δίδακτρα:

α) Μια υποτροφία 100%,
β) Μια υποτροφία 70%,
γ) Μια υποτροφία 50 % και
δ) Δύο υποτροφίες των 25%


Europaiko OpenDay18Τα 10 γραπτά που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία, και τα οποία θα γνωστοποιηθούν σε όλους τους συμμετέχοντες μέσω email μέχρι τις 28 Απριλίου, θα διεκδικήσουν τις παραπάνω υποτροφίες μέσα από συνέντευξη που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του σχολείου μας με την παρουσία των γονέων των διακριθέντων.


Οι μαθητές που θα λάβουν τις παραπάνω υποτροφίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους στο σχολείο μας μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Το κόστος συμμετοχής για τα τεστ προσομοίωσης εξετάσεων, θα είναι 20 ευρώ ανά μαθητή και θα περιμένουμε τις δηλώσεις συμμετοχής σας στο τηλέφωνο 2109618626 και στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και τη Πέμπτη 19 Απριλίου.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.