WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης 2018

Europaiko Protypo2016Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης σε συνεργασία με το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης, την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και τον Σκακιστικό Σύλλογο Φ.Ο. Ελληνικού διοργανώνει το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι του Δήμου έτους 2018. Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων - Δημοτικών – Γυμνασίων Σχολείων του Δήμου.

Το σχολείο μας, Ευρωπαϊκό Πρότυπο, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει υποτροφίες φοίτησης για τα επόμενα χρόνια στους νικητές.


EuropProt Skaki1217Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης (Γρ. Λαμπράκη 2).

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και το Σάββατο το πρωί 16 Δεκεμβρίου 2017 στα email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 6944921889 δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο, Σχολείο, Τάξη και εφ’ όσον έχουν Αρ. Δελτίου Ε.Σ.Ο. το Σύλλογό τους.


Ώρα προσέλευσης και επιβεβαίωση συμμετοχής 08.15

Σας προσκαλούμε σε αυτούς τους αγώνες του Σχολικού Πρωταθλήματος για να γνωρίσετε το Σκάκι και τις δυνατότητες του.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.