WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού από τον κ. Δημήτρη Μπουραντά στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

AugLin2016Είναι γεγονός ότι το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας μετασχηματίζεται με ταχείς ρυθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο και με απρόβλεπτες πολλές φορές συνέπειες για τους εργαζόμενους.

Το γεγονός αυτό καθιστά την επιλογή σπουδών και επαγγελματικής καριέρας για τους νέους μία υπόθεση ιδιαίτερα σύνθετη και κρίσιμη για τη μελλοντική κοινωνική τους εξέλιξη.


AugLin EpaggelmPros271117Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου αντιλαμβανόμενα τις αλλαγές αυτές, επιδιώκουν να εξοπλίσουν τους μαθητές όχι μόνο με θεωρητικές γνώσεις αλλά και με δεξιότητες, όπως προγράμματα μαθητικής επιχειρηματικότητας, συμμετοχή σε ρητορικούς αγώνες και σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Στην λογική αυτή εντάσσεται και η διοργάνωση του σεμιναρίου επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές, γονείς και εργαζόμενους που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο (αίθουσα Οδυσσέας Ελύτης) τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 18:00, με κεντρικό ομιλητή τον Καθηγητή Ηγεσίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και γνωστό λογοτέχνη κ. Δημήτρη Μπουραντά. Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι: «Θεμελιώδεις νοημοσύνες για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα».

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.