WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Υποτροφίες Έκτου Κύκλου ΠΜΣ στις Ενεργειακές & Περιβαλλοντικές Επενδύσεις

MscEnergy TEIPeiraiaΣτα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας του ΠΜΣ ‘Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Επενδύσεις’ να ενθαρρύνει την αριστεία και την αφοσίωση στην παρακολούθηση του Προγράμματος, ανακοινώνεται ότι θα δοθούν δύο υποτροφίες με στόχο να στηριχτούν οικονομικά αδύνατοι φοιτητές ώστε να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν την παρακολούθησή των μεταπτυχιακών τους σπουδών.


Ειδικότερα, δύο από τους φοιτητές του έκτου κύκλου του ΠΜΣ ‘Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Επενδύσεις’ που θα αριστεύσουν στο πρώτο έτος θα ενισχυθούν οικονομικά και θα παρακολουθήσουν το δεύτερο έτος του Προγράμματος χωρίς οικονομική συμμετοχή.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών και τις υποτροφίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα: 210-5381020, 210-5381493, Fax: 210-5381467, 210-5381493 (Δευτέρα- Παρασκευή ώρες 09:00-16:00 και Σάββατο 09:00-14:00), e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

και να συμπληρώσετε την Αίτηση Συμμετοχής σας στο ΠΜΣ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.