WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Employability Fair 2017 - Κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν νέους συνεργάτες. Μήπως είσαι εσύ ένας από αυτούς;

MC newΤρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 (11π.μ.- 8μ.μ.)
Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Αίθουσα Δ10 - Αμφιθέατρο Αθήνα 984


ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων &
δήλωσε ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή: https://goo.gl/X6QAUf

 

Το μεγαλύτερο Job Fair Κολλεγίου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, επιστρέφει την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 για 5η συνεχόμενη χρονιά! Ο θεσμός για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας, που πρώτο σύστησε και καθιέρωσε το Mediterranean College.

Από τις 11π.μ. έως τις 8μ.μ., στη Αίθουσα Δ10 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, η κορυφαία Έκθεση Απασχολησιμότητας σε περιμένει, προκειμένου να σε βοηθήσει να βρεις δουλειά.

 

MC employability17Οι 37 μεγαλύτερες ελληνικές & πολυεθνικές εταιρίες προσφέρουν δεκάδες θέσεις εργασίας και πρακτικής. Ένα CV Centre & Career Counselling - powered by ISON Psychometrica με δωρεάν τεστ αξιολόγησης, συμβουλευτική καριέρας και δημιουργία βιογραφικού θα λειτουργεί στο δεύτερο επίπεδο της Αποθήκης, ενώ στο Αμφιθέατρο του Ρ/Σ Αθήνα 984 θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα ΔΩΡΕΑΝ θεματικά σεμινάρια** για τα οποία θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Στο desk του Mediterranean College σε περιμένουν οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι εκπαίδευσης προκειμένου να σε ενημερώσουν για τα αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Κολλέγιο αλλά και να σε καθοδηγήσουν για να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό 10 υποτροφιών σε μεταπτυχιακά και προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης του Mediterranean College.

 

Το Employability Fair 2017, η διοργάνωση- θεσμός για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας που πρώτο θεσμοθέτησε το Mediterranean College, θα λάβει χώρα την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου από τις 11π.μ. έως 8μ.μ. στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών:

OTE ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIRECT SOLUTIONS, NOVA-FORTHNET, GRECOTEL, WIND, YES HOTELS, ATTICA, ISON PSYCHOMETRICA, PUBLIC, STARBUCKS, TGI FRIDAYS, DHL, MEDIAMRKT, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, TUI, WURTH, EXPEDIA, ORPHEE BEINOGLOU, ICAP, SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ INTERAMERICAN, ΕΑΒ, FARANTOURIS, MANPOWER, METLIFE, ADECCO, ENTRUST, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, EXCELLENTIA, FAMAR, GRAND THORNTON, TRENKWALDER, ΑΓΚΑΛΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, AIESEC, PRINTEC.

 

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ/ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΩΡΑ
BUSINESS & EMPLOYABILITY

Personal branding και social media: Διαμορφώνοντας την εικόνα μας ως υποψήφιοι

Αγάπη Μαναριώτη, PhDc.,

MBA, ACIM

Marketingandsocialmediaspecialist

The Brand Love, University of Nicosia

Όταν είμαστε σε αναζήτηση εργασίας, τα social media μπορούν να είναι η λύση ή το πρόβλημα. Η εικόνα μας, στον πραγματικό και στον ψηφιακό κόσμο, μπορεί να είναι ακόμη και πιο καθοριστική από τα τυπικά μας προσόντα, ειδικά σε κλάδους με αυξημένο ανταγωνισμό. Ποια είναι, λοιπόν, τα χαρακτηριστικά που κάνουν το «προσωπικό μας brand» ελκυστικό; 12.00-13.00
PSYCHOLOGY Συναισθηματική Νοημοσύνη: Κατανοώντας "με την καρδιά μας", μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα Νικολέττα Καμβά, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Η προσέγγιση πως η ευφυία μας εξαρτάται από την αποτελεσματικότητα πολλών ικανοτήτων μας, είναι πλέον στις μέρες μας κοινά αποδεκτή. Αφού διερευνήσουμε το σύνολό τους, θα σταθούμε στη Νοημοσύνη της "καρδιάς" και των συναισθημάτων και πώς μπορεί αυτή να συμβάλλει στη λειτουργικότητά μας με τρόπο μοναδικό, ανοίγοντας νέους διαύλους ουσιαστικής επαφής και επικοινωνίας. 

 

13.00-14.00
EMPLOYABILITY Προσεγγίζοντας με αποτελεσματικό τρόπο την αγορά εργασίας

ΑρετήΜυστηρούδη,

Talent & Career Management Expert, ManpowerGroup

Το workshop απευθύνεται σε νέους και νέες που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας ή επιθυμούν την αλλαγή εργασίας, παρέχοντάς τους, κάποιες βασικές αρχές επαγγελματικής καθοδήγησης και σημαντικά εργαλεία που πρέπει να αναπτύξουν ώστε να διεκδικήσουν ευκαιρίες απασχόλησης με επιτυχία.

Συγκεκριμένα, στο workshop, οι συμμετέχοντες πρόκειται να ενημερωθούν για θέματα όπως η σημασία της προώθησης του εαυτού μας, η υιοθέτηση της σωστής στρατηγικής για την εύρεση εργασίας, τεχνικές αναζήτησης εργασίας.

14.00-15.00
EDUCATION Προσχολική Αγωγή, Ειδική Αγωγή και Επαγγελματικές Προοπτικές: Το παρόν και το μέλλον των Επιστημών της Αγωγής στην Ελλάδα

Ναταλία Ζέτου, ΜΑ, Νηπιαγωγός στη Σχολή Μωραΐτη, Καθηγήτρια MediterraneanCollege

Δρ. Σοφία Χαρίτου, ΕΕΔΙΠ ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ, Καθηγήτρια MediterraneanCollege

Το επάγγελμα του παιδαγωγού και του ειδικού παιδαγωγού προσφέρει πολλές και ποικίλες προοπτικές απασχόλησης. Εκτός από τις δομές προσχολικής ή ειδικής αγωγής, οι σύγχρονες μέθοδοι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, η συνεργασία με εκδοτικούς οίκους στον τομέα της παιδικής λογοτεχνίας και η ανάπτυξη των μουσείων και των κέντρων πολιτισμών με εκπαιδευτικές δράσεις και προγράμματα, προσφέρουν εναλλακτικές μορφές απασχόλησης, διευρύνοντας τις επιλογές των παιδαγωγών στη σύγχρονη δύσκολη ελληνική αγορά εργασίας. Ποια είναι, λοιπόν, τα επιθυμητά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει ο υποψήφιος παιδαγωγός; Πώς μπορεί να ενισχύσει τις δεξιότητες και τις ικανότητές του; Ποιο είναι τελικά το παρόν και το μέλλον των Επιστημών της Αγωγής στην Ελλάδα; 17.00–18.00
TOURISM & HOSPITALITY Η εξέλιξη της Τουριστικής Κίνησης στην Ελλάδα: Οι ευκαιρίες απασχόλησης και ο ανταγωνισμός με άλλες χώρες

ΜάρκοςΛαμπίρης, Business Development Director, Zeus International

Η δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού μας και οι προοπτικές που δημιουργούμε για τα επόμενα χρόνια καθιστούν την Ελλάδα ένα πολύ ελκυστικό προορισμό για νέες επενδύσεις υψηλής απόδοσης. Με ρεκόρ 17ετίας στις νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, το πεντάμηνο του 2017, Ο Τουρισμός αποτελεί εθνικό κεφάλαιο και επένδυση για το μέλλον. 18.00-19.00
COMPUTING StartUps Τεχνολογιών Αιχμής: Μπορεί η Ελλάδα να ξεχωρίσει; 

Παύλος Σταύρου

CTO, Co-founder

Muse Robotics Inc.

Γιάννης Κουμουνδούρος

Game Developer

Monsters

Ο δρόμος προς την επιτυχία για επιχειρήσεις τεχνολογιών αιχμής στην Ελλάδα με πρόσβαση στην αξιοκρατική, παγκόσμια αγορά. Ρομποτική επανάσταση, video games και η αλλαγή στο τοπίο της ελληνικής αγοράς. Τρόποι δικτύωσης στο industry με πρακτικές συμβουλές και links. 19.00-20:15

 

Δήλωσε κι εσύ ΣΗΜΕΡΑ τη συμμετοχή σου σε μια από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις Καριέρας που διοργανώθηκαν ποτέ στην Ελλάδα από Κολλέγιο.

 

Mediterranean College-5ο Employability Fair
Ένας κόσμος γεμάτος ευκαιρίες ενωμένος μαζί σου!
www.mc-employability.gr

 

Mediterranean College
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
www.medcollege.edu.gr, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

** Mediterranean College-5ο Employability Fair
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 

* Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.