WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ: Με Υψηλά Ποσοστά Επιτυχίας η εισαγωγή των μαθητών σε σχολές της 1ης τους επιλογής στα Πανεπιστήμια Ελλάδας και Εξωτερικού

Doukas100Πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας σημείωσαν και φέτος οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα τόσο στις Πανελλαδικές Εξετάσεις όσο και στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, και μάλιστα στις σχολές της πρώτης τους επιλογής.


Για ακόμη μία χρονιά, χάρη στη συστηματική προετοιμασία, την υψηλή ποιότητα διδασκαλίας και την αμοιβαία συνεργασία μεταξύ καθηγητών και μαθητών, οι επιτυχίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις επισφράγισαν την οργανωμένη προσπάθεια όλων. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι απόφοιτοι του σχολείου κατάφεραν να εισαχθούν σε υψηλόβαθμα τμήματα των ΑΕΙ όπως στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, την Ιατρική Αθηνών, τη Νομική Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Παράλληλα, οι μαθητές του International Baccalaureate, του BTEC και του GCE των Εκπαιδευτηρίων Δούκα εισήχθησαν στη σχολή της πρώτης τους επιλογής σε μεγάλα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας (Oxford University, Cambridge University, UCL, City University London, Queen Mary University of London, University of Edinburgh, University of Brighton, University of Westminster, University of Surrey, University of Reading, London College of Fashion, Central St. Martins, Glasgow School of Art κλπ.), της Αμερικής (New York University, Northeastern University-Boston, Musicians Institute-Hollywood κλπ.), αλλά και της υπόλοιπης Ευρώπης.


Μία από τις φετινές επιτυχίες των Εκπαιδευτηρίων Δούκα που αξίζει να σημειωθεί είναι η επίδοση του μαθητή του ΙΒ Δημήτρη Ντάρα. Ο Δημήτρης θα ξεκινήσει τις σπουδές του στη Βιοϊατρική με πλήρη υποτροφία που έλαβε από το Princeton University της Αμερικής, ένα από τα 8 πανεπιστήμια της Ivy League και ένα από τα 10 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική πλήρης υποτροφία που έδωσε φέτος το Princeton σε έλληνα μαθητή.

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα παρέχουν στους μαθητές τους πολλαπλές επιλογές και αποδεικνύουν για άλλη μία χρονιά, ότι οι σπουδές δεν είναι μονόδρομος. Μονόδρομος είναι η αριστεία που επισφραγίζεται με υψηλά ποσοστά επιτυχίας είτε σε ελληνικά είτε σε ξένα πανεπιστήμια.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.