WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΠΜΣ Βιολογία της Άσκησης

EKPAΤο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 1998-1999 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στο γνωστικό αντικείμενο ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ που οδηγεί στην απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης και διδακτορικού τίτλου σπουδών. Για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 προκηρύσσει διαγωνισμό για την εισαγωγή φοιτητών στο ΠΜΣ, σύμφωνα με την αριθ. Απόφ. 176/2015 (Φ.Ε.Κ. 2902/31.12.2015) σε αντικατάσταση της 341/Β7/1.7.1998 (Φ.Ε.Κ 660, τ. β’), όπως έχει τροποποιηθεί με νεότερες αποφάσεις και αφορά στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Βιολογία της Άσκησης» - Αναμόρφωση του προγράμματος.

 

Οι γραπτές εξετάσεις θα γίνουν στις 12 Σεπτεμβρίου 2017, η συνέντευξη στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2017 και η εξέταση στη γνώση προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών (όπου δεν υπάρχει τεκμηρίωση) στις 15 Σεπτεμβρίου 2017.


Το Πρόγραμμα προκηρύσσεται για εικοστή συνεχή χρονιά και αρχίζει την 16η Οκτωβρίου 2017.

Η εξεταστέα ύλη διατίθεται από τη Γραμματεία (ή στο Link: https://www.phed.uoa.gr/fileadmin/phed.uoa.gr/uploads/PMS_Biologia_ths_Askisis/EXETASTEA_YLI__2017_18.pdf) του ΠΜΣ, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες (Γραμματέας Ξένια Κολωνιάρη, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., https://www.phed.uoa.gr).


Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.