WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

5ο TEDxUniversityofPiraeus - Zero to Infinity

TedxPapei0517Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο TEDxUniversityofPiraeus την Κυριακή 28 Μαΐου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με θέμα «Zero to Infinity». Για την εκδήλωση δούλεψαν με αστείρευτη ενέργεια πάνω από 40 εθελοντές, ενώ εργάστηκαν ως επαγγελματίες επιπλέον 30 άτομα για περισσότερο από έξι μήνες, σε επτά ομάδες με επικεφαλής τους: Σήλια Μαροπάκη (Experience Manager), Δέσποινα Τσιπίδη (Production Manager), Αγγελική- Φλώρα Θανοπούλου (Marketing Manager), Nίκο Μολύνδρη (Partnership Manager), Εύη Μπλέτσου (Digital Manager), Νίκο Σπανό (Finance Manager), ενώ ο Event Manager ήταν ο Indrit Sholla.


TedxPapei Zero2Στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, οι δημοφιλείς ηθοποιοί και παρουσιαστές της εκδήλωσης, Αντίνοος Αλμπάνης και Νικόλας Αγγελής προσκάλεσαν στη σκηνή 11 ομιλητές με στόχο να γνωρίσουμε μέσα από τις ιστορίες τους την εξέλιξη της ανθρώπινης μαθησιακής διαδικασίας σε συνδυασμό με την αέναη τεχνολογική πρόοδο. Ο Μάριος Ραφαήλ, ο Δρ. John Pezaris, ο Πέτρος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Αντωνιάδης, η Εύη Φρέρη, η Ολυμπία Κυριοπούλου, ο Μανούσος Μαροπάκης, ο Αλέξης Κόκκος, ο Μιχαήλ Άνθης, η Δαναή Γεωργαντά και ο ο Γιώργος Βέσκος, ήταν εκείνοι οι ομιλητές που ανέβηκαν στη σκηνή και συγκίνησαν, προβλημάτισαν, «μπέρδεψαν» και διασκέδασαν το κοινό, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο!


TedxPapei Zero1Στις μουσικές ανάπαυλες, ο ταλαντούχος πιανίστας Γιώργος Τσίγκος μας μάγεψε με την παρουσίαση δικών του κομματιών, αλλά και γνωστών επιτυχιών. Η Τερέζα Καζιτόρη, με τη μοναδική της φωνή συνοδεία κλασικής κιθάρας, από τον εξίσου ταλαντούχο Πάρη Σκαρτσολιά, μας ταξίδεψαν και η Hrach Altunyan Βand ξεσήκωσε κυριολεκτικά το κοινό με Jazz- Blues κομμάτια.


Τέλος, διαδραστικά workshops- Global Prep, Mindfest, Amanda's Project, Be Finnovative- και διαγωνισμοί απογείωσαν την εμπειρία των επισκεπτών σε κάθε ενότητα!

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.