WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Εκπαιδευτήρια Δούκα - Education Business Awards 2017

Doukas100Οι καλές πρακτικές στην Εκπαίδευση κέρδισαν 5 βραβεία!

 

3 Χρυσά, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο βραβείο κέρδισαν τα Εκπαιδευτήρια Δούκα στον θεσμό των Education Business Awards 2017.


Σκοπός των βραβείων ήταν να αναγνωριστούν και να αναδειχθούν οι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν ώστε το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας να αποδώσει στην κοινωνία το σύνολο της σοφίας, των γνώσεων, των δεξιοτήτων, των ταλέντων και των εμπνεύσεων που οδηγούν στην καινοτομία και την πρόοδο.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν η Μαριέττα Γιαννάκου, πρώην Υπουργός Υγείας, Παιδείας, Βουλευτής και Ευρωβουλευτής, πλαισιωμένη από 10μελή επιτροπή προσωπικοτήτων.


Doukas BusinessAwards2017Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, διακρίθηκαν στις εξής κατηγορίες:

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Ψηφιακή Εκπαίδευση για την υποψηφιότητα «Εκπαιδευτική μεθοδολογία 1:1. Ένας μαθητής με έναν ατομικό μαθητικό υπολογιστή. Η στροφή σε… Μαθητοκεντρικά Μοντέλα Μάθησης»
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Καταπολέμηση του Σχολικού Εκφοβισμού για την υποψηφιότητα «Το πείραγμα που έγινε εφιάλτης»
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Ψηφιακή Παρουσία και Social Media για την υποψηφιότητα «Ψηφιακά Μέσα: Εργαλεία Στρατηγικής Εξωστρέφειας»
ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Επιβράβευση της Αριστείας για την υποψηφιότητα «Σύστημα Εσωτερικών Υποτροφιών: Αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα κάθε παιδιού!»
ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Νεανική Επιχειρηματικότητα για την υποψηφιότητα «Δράσεις Επιχειρηματικότητας στα Εκπαιδευτήρια Δούκα: Η υγιής επιχειρηματικότητα διδάσκεται»

 

Τα βραβεία αυτά επισφραγίζουν τόσο το όραμα της διοίκησης του σχολείου όσο και τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών να προσφέρουν ένα σχολείο Δημιουργικό, Ευχάριστο, Χρήσιμο και Αποτελεσματικό. Ένα σχολείο που εδώ και 100 χρόνια εκπαιδεύει Πολίτες του Κόσμου με Ελληνική Ταυτότητα ισορροπώντας με μοναδική επιτυχία την παράδοση και την πρόοδο.

 

Φωτογραφία: Ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Κωνσταντίνος Ι. Δούκας, με τους βραβευθέντες.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.