WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

300 μαθητές Λυκείου, διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου επιχειρηματία της χρονιάς, στον Εθνικό Τελικό Young Business Talents 2016-17

YBT2016Το Σάββατο 22 Απριλίου 2017
στο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Δείτε το video του περσινού πανηγυρικού Τελικού!


Το μεγαλύτερο Διεθνές Πρόγραμμα Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας για μαθητές Λυκείου, ολοκληρώνεται το Σάββατο 22 Απριλίου, όταν 300 μαθητές Λυκείου από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στην Αθήνα, προκειμένου να ζήσουν με τις ομάδες τους τη συναρπαστική εμπειρία του Εθνικού Τελικού του Young Business Talents 2016-17.

YBT2016dΟι μαθητές, έζησαν την επιχειρηματική εμπειρία διοικώντας τη δικής τους εικονική εταιρία επί 4 μήνες και για 11 εικονικά επιχειρηματικά έτη, συναγωνίστηκαν, πήραν κρίσιμες αποφάσεις και σε λίγες ημέρες, θα βιώσουν τη συναρπαστική τελική αναμέτρηση και επιβράβευση.


Οι 75 ‘ομάδες – εταιρίες’ που προκρίθηκαν ανάμεσα από τις 795 ομάδες που ξεκίνησαν φέτος το διδακτικό ταξίδι στον κόσμο των επιχειρήσεων με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, θα πάρουν μέρος στον Τελικό σε 3 ακόμη ‘εταιρικά έτη’, καταθέτοντας στον Προσομοιωτή αντίστοιχα Επιχειρηματικά Σχέδια, σε μια πιστή αναπαράσταση μιας αγοράς σε ανταγωνισμό.

YBT2016eΟι μαθητές θα διεκδικήσουν τις 20 κορυφαίες θέσεις στην κατάταξη του ΥΒΤ 2016-17 βάσει συνολικής κερδοφορίας, συμβολικά χρηματικά βραβεία και Δίπλωμα πιστοποίησης, αλλά κυρίως, μια μοναδική εμπειρία και ηθική επιβράβευση των προσπαθειών τους.


Στο πλαίσιο της Διοργάνωσης του Εθνικού Τελικού Young Business Talents 2016-17, θα βραβευτούν και οι Καθηγητές που καθοδήγησαν τα παιδιά όλη τη χρονιά, σε αυτή τη βιωματική εμπειρία μάθησης, που φέρνει κοντά τη θεωρία με την πράξη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.