WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

2ος Φιλανθρωπικός δρομικός αγώνας «ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ»

AugLin2016Mε πολύ μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή που ξεπέρασε τους 800 δρομείς το Σχολείο μας το Σάββατο 1η Απριλίου πραγματοποίησε τον 2ο φιλανθρωπικό δρομικό αγώνα «ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ» με αγώνα 1300μ. «FUN RUN» για μικρούς δρομείς, απόσταση 10.000 μ. για ενήλικες και αγώνα σκυταλοδρομίας τριών αθλητών για ενήλικες και μαθητές Λυκείου 3 x 3.330 μ., στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης.


AugLin 10ari2017dΣε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα με σύμμαχο τον καιρό πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή άθλησης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ένα πραγματικό πανηγύρι στο οποίο συμμετείχαν μαθητές, δρομείς από πολλούς αθλητικούς συλλόγους και πλήθος μεμονωμένων δρομέων. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού–Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Σκοπός των αγώνων ήταν να αναδειχθεί η ανάγκη προστασίας του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», να ενισχυθεί ο Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα, και βέβαια να παρακινηθούν μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουν τη χαρά της άθλησης.

 

AugLin 10ari2017aAugLin 10ari2017bAugLin 10ari2017c

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.