WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Μαθητικό Διασχολικό Συνέδριο για το Νίκο Καζαντζάκη από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Doukas100Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυσή τους, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν Μαθητικό Διασχολικό Συνέδριο με θέμα το έργο του Νίκου Καζαντζάκη.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς, σε συνεργασία με το 3ο Λύκειο Αργυρούπολης, το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης, το Λύκειο Ερυθραίας, το 2ο Λύκειο Ηρακλείου, το Γυμνάσιο και Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, το 4ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου και τις Εκδόσεις Καζαντζάκη.


Στο συνέδριο οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους για το έργο του Νίκου Καζαντζάκη υπό την επιμέλεια και καθοδήγηση των καθηγητών τους.

Ο σκηνοθέτης κ. Γιάννης Σμαραγδής και η διευθύντρια των Εκδόσεων Καζαντζάκη κα. Νίκη Σταύρου θα αναφερθούν στο έργο του μεγάλου έλληνα λογοτέχνη με τις εισηγήσεις τους.


Στους εκθεσιακούς χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς θα αναρτηθεί φωτογραφικό υλικό από τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη, ευγενική χορηγία των εκδόσεων Καζαντζάκη και παράλληλα, από 29 έως 30 Μαρτίου 2017, θα πραγματοποιηθεί εικαστική έκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών με θέμα «Σπουδή στην Οδύσσεια» και έργα εμπνευσμένα από την Οδύσσεια του Καζαντζάκη. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και συμμετοχή της κας Νίκης Βλασσιώτου-Παπαδάκη, διευθύντριας του Πολιτιστικού Οργανισμού “Kaplanon Contemporary art”.


Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.