WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Υποτροφίες στο Ευρωπαϊκό Πρότυπο για Δημοτικό και Γυμνάσιο

Europaiko Protypo2016Με χαρά σας προσκαλούμε στο Σχολείο μας «Ευρωπαϊκό Πρότυπο» (Ροδοπόλεως 28, Ελληνικό) το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 9.00:00-11:00 στο Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό Kangaroo 2017 για μαθητές Β’ Δημοτικού- Γ’ Λυκείου.


Όπως κάθε χρόνο, το Σχολείο μας προτίθεται να απονείμει υποτροφία διδάκτρων 50% για όλα τα χρόνια φοίτησης στο Δημοτικό Σχολείο, σε τρεις μαθητές ανεξαρτήτως τάξης, από όποιο άλλο δημοτικό σχολείο κι αν προέρχονται, που θα επιτύχουν τις τρεις καλύτερες επιδόσεις στο Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό Kangaroo στο δικό μας εξεταστικό κέντρο.

Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι φέτος το Σχολείο μας θα απονείμει για 1η φορά 2 υποτροφίες ακόμη (1 υποτροφία διδάκτρων -50% και μια υποτροφία διδάκτρων -100% ) σε 2 μαθητές Στ’ Δημοτικού για όλα τα χρόνια φοίτησης στο Γυμνάσιο «Ευρωπαϊκό Πρότυπο» το οποίο έχει ξεκινήσει φέτος τη λειτουργία του.


Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, το Σχολείο θα επικοινωνήσει με τους τρεις μαθητές που επιλέχθηκαν για τις υποτροφίες. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή των υποτροφιών θα γίνει με την παρουσία του Καθηγητή του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης κου Μ. Λάμπρου, Επιστημονικού Υπεύθυνου του διαγωνισμού Kangaroo.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.