WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Christmas Forest Bazaar

Xatzivei2015Ένα εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο FOREST Bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, 16:00-21:00, στη Σχολή Χατζήβεη (Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια).


Τη μέρα του FOREST Bazaar οι μικροί μας φίλοι με τους γονείς τους θα μπορούν να συμμετάσχουν σε δημιουργικά εργαστήρια, να λάβουν μέρος σε forest activities, να συμμετάσχουν σε εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, να δημιουργήσουν κάρτες στο εργαστήρι χαρακτικής, Xatzivei xmas bazaar2016aνα παίξουν στο εργαστήρι πληροφορικής το Christmas Forest Game, να εμπνευστούν στο δέντρο που διαβάζεται, να δοκιμάσουν τη τύχη τους στη λαχειοφόρο αγορά με τα πλούσια δώρα, να διαλέξουν χειροποίητες δημιουργίες, να μοιραστούν ευχές στο δάσος ευχών, να εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη τους στο Save the Forest-Book Exchange, να στείλουν χριστουγεννιάτικες κάρτες στο σχολικό ταχυδρομείο! Στη συνέχεια μπορούν να επισκεφτούν τη γωνιά με το ζεστό γερμανικό κρασί, να ξαποστάσουν στην γευστική ψησταριά και στο Forest Café, όπου θα απολαύσουν σπιτικά γλυκά από τις μαμάδες των μαθητών μας και αρωματικά ροφήματα!

Κεράσματα, μουσικές και εκπλήξεις δημιουργούν το τέλειο χριστουγεννιάτικο κλίμα που γεμίζει τις καρδιές όλων μας, καθώς συνεισφέρουμε στους Φιλανθρωπικούς σκοπούς του Bazaar.


Xatzivei xmas bazaar2016bΦέτος το φιλανθρωπικό έργο της Σχολής Χατζήβεη επικεντρώνεται:

1. Στην στήριξη του οργανισμού "Παιδί και Οικογένεια" και συγκεκριμένα τη δημιουργία της φοιτητικής εστίας "Η.U.G." για αριστεύσαντες άπορους μαθητές, που λόγω έλλειψης πόρων των οικογενειών τους, δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την πανεπιστημιακή σχολή που πέρασαν στην Αθήνα.
2. Στην ενίσχυση του έργου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "Άνθρωποι Αγάπης".
3. Στην συνεισφορά στο Πρόγραμμα της WWF "Το μέλλον των Δασών", αναδεικνύοντας την αξία των δασών μας και την ανάγκη προστασίας τους.


Σας περιμένουμε να περάσουμε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη μέρα και να βάλουμε όλοι μαζί ένα κομμάτι στο πάζλ της Αγάπης!

Είσοδος Ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook Event Τηλ:210 2511371, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.