WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Εθελοντισμός και Κοινωνία: Το ΜΕΤ τιμά τους εθελοντές και τους χορηγούς του

MET 2015Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 18.30, το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (ΜΕΤ), σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων ΜΕΤ, διοργανώνει στο χώρο του ΜΕΤ την εκδήλωση, «Εθελοντισμός και Κοινωνία: Το ΜΕΤ τιμά τους εθελοντές και τους χορηγούς του».


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ακουστεί ομιλία για την αμφίδρομη σχέση Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας, Εθελοντών και Κοινωνίας, από τον Κων/νο Πουλά, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ethelontismos KoinoniaΣτο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα απονεμηθούν επίσης τιμητικά διπλώματα για τη συνεισφορά τους στην εύρυθμη λειτουργία του Μουσείου, στους εθελοντές του, στους χορηγούς του και στα σχολεία, τα οποία συνεργάστηκαν με το ΜΕΤ, στο πλαίσιο δικτύων, κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία της βραβευμένης Χορωδίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας.


Μετά το πέρας της εκδηλώσεως το κοινό θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του ΜΕΤ και να παρακολουθήσει τις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις του, ενώ, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:
https://www.facebook.com/events/674696662709601/

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.