WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Χριστουγεννιάτικη Αγορά στη Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου

Sxoli Panagiotopoulou2016newΤην Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στο Διδακτήριο της Σχολής μας στην Παλλήνη η 24η Χριστουγεννιάτικη Αγορά, που διοργανώνουν οι Μαθητικές Κοινότητες όλων των βαθμίδων και ο Σύλλογος Αποφοίτων του Σχολείου μας. Στόχος της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς είναι, μέσω της ανάπτυξης του εθελοντικού πνεύματος και της δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους, να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές σε θέματα κοινωνικής ευθύνης και ταυτόχρονα να προσφέρει σε άτομα και ομάδες που έχουν ανάγκη.


Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μουσικά και θεατρικά δρώμενα, να αγοράσουν όμορφα δώρα και στολίδια, κατασκευασμένα από τους μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου, βιβλία, παιχνίδια και λουλούδια. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γλυκά και καφέ στον μπουφέ της Σχολής και να γευτούν παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα και συνταγές της αγγλικής, γαλλικής και γερμανικής κουζίνας.


Panagiotopoulos Christmas Bazaar 2016Επιπρόσθετα, θα δοθεί η ευκαιρία στους μαθητές 10-13 ετών να συμμετάσχουν στο εργαστήρι προγραμματισμού υπολογιστών BBC micro:bit Workshop που διοργανώνει η Σχολή μας σε συνεργασία με το British Council.


Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1992, που ξεκίνησε ο θεσμός της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς, έως σήμερα έχουν διατεθεί για ανθρωπιστικούς σκοπούς περί τις 250.000 €. Ειδικότερα, την προηγούμενη σχολική χρονιά 2015-2016, δόθηκαν από τις Μαθητικές Κοινότητες τα παρακάτω ποσά:

• 4.400 € στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης
• 3.400 € στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου
• 1.000 € στη Unicef


Κοινή επιδίωξή μας είναι να συμβάλουμε στη βελτίωση των συνθηκών της ζωής ευπαθών κοινωνικών ομάδων υπηρετώντας την αρχή του αλτρουισμού για την ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης. Η αρωγή όλων είναι απαραίτητη για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς μας.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.