WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Χριστουγεννιάτικο Bazzar στα Εκπαιδευτήρια Δούκα με συμμετοχή του Ίαν Στρατή

Doukas2015Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Αθλητικός Σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και σας περιμένει για να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας και να διασκεδάσετε!

Φέτος, ο γνωστός Chocolatier του “The Bean and the Berry” Στέφανος Διαμαντόπουλος θα βραβεύσει «γλυκές» δημιουργίες των μαμάδων του σχολείου ενώ το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο θα ανάψει με μουσικές και τραγούδια ο Ίαν Στρατής.


Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με Escape Rooms, Christmas Fun Park, Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης για μικρά παιδιά από το “Le Livre Ouvert” και Επιτραπέζια Παιχνίδια από την «Κάισσα». Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ποικίλες αθλητικές δράσεις για όλες τις ηλικίες, χορευτικά δρώμενα Zumba και Hip Hop και καλλιτεχνικές δράσεις από τους καλλιτέχνες - καθηγητές του BTEC Art & Design, ενώ η διασκέδαση θα απογειωθεί με την καθιερωμένη μουσική συναυλία των μαθητών το Σάββατο το βράδυ!


Οι γευστικές γωνιές για όλα τα γούστα θα αποτελούνται από Mexican, French, German & Italian Cuisine, Sushi Bar και Street Food Canteens, ενώ οι γλυκές λιχουδιές θα έχουν την τιμητική τους.

Μέρος των εσόδων του Bazaar θα διατεθούν στο Σωματείο κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «ΕΛΙΖΑ»!

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.