WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Η επίσκεψη των φοιτητών του MSc in Tourism Management του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece στο Life Gallery athens

ALBA2016Tην Τετάρτη 26 Οκτωβρίου οι φοιτητές του MSc in Tourism Management του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece ξεκίνησαν την ακαδημαϊκή τους χρονιά με μία κοινωνική εκδήλωση στο Life Gallery athens στην Εκάλη. (https://www.lifegallery.gr/).


Οι φοιτητές, οι οποίοι ξεκίνησαν τα μαθήματά τους στις αρχές Οκτωβρίου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους παλαιότερους φοιτητές του προγράμματος και να ακούσουν τη δική τους εμπειρία φοίτησης, καθώς και να διευρύνουν το δίκτυο γνωριμιών τους καθώς πολλοί από τους παλαιότερους φοιτητές εργάζονται ήδη στον τουριστικό κλάδο.

Σκοπός της κοινωνικής βραδιάς ήταν να συσφιχθούν οι σχέσεις των φοιτητών και οι νέοι φοιτητές να πάρουν μια ιδέα της business unusual φιλοσοφίας του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece μέσα από την εμπειρία των παλαιότερων φοιτητών. Φυσικά, η βραδιά δεν θα είχε την ίδια επιτυχία αν δεν πραγματοποιούνταν στο υπέροχο περιβάλλον του Life Gallery athens.


Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση από στελέχη της bluegr (https://www.bluegr.com/), τα οποία αναφέρθηκαν στην φιλοσοφία και τις πρακτικές του οργανισμού και τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε Αθήνα και Κρήτη.

BluegrΗ bluegr Hotels & Resorts είναι μια ιδιωτική, οικογενειακή τουριστική επιχείρηση, η οποία αποτέλεσε όραμα της διευθύνουσας συμβούλου του κας Τζίνας Μαμιδάκη. Ο όμιλος διαθέτει κάποια από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα που συνδυάζουν τους τρεις πυλώνες του ποιοτικού τουρισμού: Εξαιρετικές τοποθεσίες, μοναδικές υπηρεσίες, αυθεντικές εμπειρίες. Από το Life Gallery design boutique hotel στην Αθήνα, μέχρι το πολυτελές Minos Beach art hotel, το Sensimar Minos Palace hotel & suites και το Candia Park village στην Κρήτη, όπως και το Sunprime Miramare suites & villas στη Ρόδο, τα ξενοδοχεία της bluegr Hotels & Resorts υπόσχονται ονειρικές ξεκούραστες διακοπές που καλύπτουν όλα τα γούστα και δημιουργούν αναμνήσεις για μια ζωή.


To μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Tourism Management έχει σχεδιαστεί να αναπτύξει επαγγελματίες με τη γνώση, τα προσόντα και τις αξίες που χρειάζονται για μια επιτυχημένη καριέρα στον τουρισμό καθώς και να βοηθήσει επαγγελματίες μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων να γίνουν ανταγωνιστικοί σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.