WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Σεμιναριακός κύκλος επιμόρφωσης "Web Radio Production"

Web radio productionTo Εργαστήριο AETMA (Αdvanced Εducational Τechnologies & Μobile Αpplications Lab) του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με το Disabled Book ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνδιοργανώνουν ένα σεμιναριακό κύκλο επιμόρφωσης ειδικά για τα μέλη της πλατφόρμας Disabled Book με θέμα: “Web Radio Production”

 

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι επιμορφούμενοι (ΑμεΑ και μη) να γνωρίσουν τον βασικό εξοπλισμό μιας ραδιοφωνικής εκπομπής, να αναγνωρίζουν προγράμματα μετάδοσης και επεξεργασίας ήχου καθώς και τις απαιτούμενες εφαρμογές που υποστηρίζουν ένα web radio.

Η όλη εκπαιδευτική διαδικασία θα είναι εξολοκλήρου εξ αποστάσεως, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, συνδυάζοντας Ασύγχρονη και Σύγχρονη επικοινωνία κάνοντας χρήση του συνεργατικού μοντέλου μάθησης.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Δημήτριος Χατζιόγλου, (https://xatzo.com/index.html) Πληροφορικός και Ραδιοφωνικός παραγωγός με εξειδίκευση στο συγκεκριμένο αντικείμενο (Υπεύθυνος του σταθμού Χ-Radio).

Τα μαθήματα θα είναι διάρκειας 60 ωρών, με συμβολικό συνολικό κόστος 60€.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Δηλώσεις συμμετοχής εδώ: https://goo.gl/rA08nD

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα μείνει ανοικτή έως τις 15 Νοεμβρίου 2016, και έπειτα θα γίνει ενημέρωση των συμμετεχόντων για την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

 

Με το πέρας του σεμιναρίου οι επιμορφούμενοι θα λάβουν επίσημη βεβαίωση από το TEI Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και ειδικό λογισμικό (δωρεάν) από το Disabled Book.

Επίσης, θα μπορούν να κάνουν χρήση του προγράμματος επιδότησης για ΑμεΑ από τον ΟΑΕΔ για να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση web radio. Περισσότερες πληροφορίες στο www.oaed.gr

 

FB Event: https://www.facebook.com/events/1806029149682100/
Disabled Book (το πρώτο social media για ΑμεΑ): https://disabledbook.com/
Disabled Book Fb Page: https://www.facebook.com/disabledbook/

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.